Christine Koht:

- Jeg synes det er urettferdig

Siden mai har det vært stille fra Christine Koht. Nå deler hun en ny oppdatering om helsen sin.

DELER NY OPPDATERING: Christine Koht deler den første oppdateringen siden mai. Foto: NTB Scanpix
DELER NY OPPDATERING: Christine Koht deler den første oppdateringen siden mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden mai har det vært stille fra Christine Koht (53). Den gang delte hun en etterlengtet oppdatering i form av en video på Facebook på bursdagen sin, hvor hun kunne fortelle at prøvene viste at det ikke var spredning av kreftsykdommen.

Nå, snart tre måneder senere, deler hun en ny oppdatering på hvordan det står til med helsen. Det gjør hun på sin offisielle Facebook-profil.

På bildet ser man Koht ligge i sykehussengen hvor hun stolt viser frem de nylakkede neglene sine. I innlegget forklarer nemlig Koht at søsteren har nappet både barten og øyebrynene hennes, og at hun har fått rød neglelakk på neglene sine.

ÅRETS FORBILDE: Christine Koht ble kåret til årets forbilde under Se og Hørs kjendisgalla 2019. Video: Privat Vis mer

I innlegget påpeker Koht at det hjelper å se litt fin ut, men at hun synes det er merkelig at barten vokser samtidig som at øyevippene er borte og hun ikke har noe hår under armene.

«Ja, nå er det lenge siden jeg har skrevet for jeg hadde så lyst å bare skrive at alt bare går bedre og bedre. Jeg raser ned i vekt og jogger oppover trapper, og har blitt frisk», starter hun innlegget med.

- Lei av å akuttinnlegges

Videre skriver Koht at hun er veldig glad for sin nye el-trehjulssykkel som hun sykler rundt på, og forteller at flere stopper opp og heier på henne.

I innlegget minnes Koht også en hendelse hun opplevde på en uterestaurant i Tønsberg, hvor hun forteller at alle reiste seg opp og klappet for at hun lever.

«Jeg synes vi burde gjøre det mer med hverandre. Bare reise oss opp og klappe høyt for en som kommer forbi», fortsetter hun, og legger til:

«Og det går jo alltid begge veier. Men jeg er LEI av å akuttinnlegges så ofte som jeg må. Bare de siste seks ukene har jeg blitt hentet av ambulanse på grunn av sepsis, og rett inn på akutten med utviklet vonde lungeinfeksjoner».

RØRENDE TALE: Kirsten Koht tok imot prisen «årets forbilde» på vegne av datteren Christine Koht, under Se og Hørs kjendisgalla. Hun holdt en rørende takketale om datterens sykdom. Video: Bjørn Lindgren Vis mer

Tatt coronatest 11 ganger

Koht påpeker at hun nå har tatt coronatesten hele 11 ganger, og funderer derfor over om hun er på topp tre når det kommer til coronatesting her til lands.

«Heldigvis er jeg god til å ligge alene i trang seng og har evnen til å glede meg over at de har masse små isbiter. Men jeg synes det er urettferdig at jeg aldri skal slutte å bli så syk, og hver gang gå ut med at «ja, nå er det bare å stå på», skriver hun.

Avslutningsvis avslører Koht at hun har holdt på med et hemmelig prosjekt siden januar - noe hun skal røpe mer om førstkommende søndag.

«Dere kan glede dere. Lekse: snakk mye mer med fremmede og når du tenker noe hyggelig om de du møter så bare si det rett ut. For det skal så lite til for å glede andre og seg selv. Og vi blir enda mer en gjeng», avslutter hun.

PÅSKESTEMNING: I en video publisert på Christine Koht sin Facebook-side, koser hun seg i solveggen med mamma Kirsti. Vis mer

Redd for å havne på sykehus igjen

Komikeren har tidligere oppdatert det norske folk hyppig om hvordan det går med henne, men i månedene før oppdateringen i mai, hadde det vært nokså stille. I et intervju med VG fortalte hun hvorfor.

Der kom det frem at hun har vært redd for å komme med en gladnyhet i tilfelle det skulle vise seg at hun måtte bli innlagt på sykehus nok en gang.

Da hadde hun nylig vært gjennom en operasjon i ganen, som var utfordrende. Hun ble liggende på sykehus mye lenger enn det som på forhånd ble antatt.

Koht fortalte til VG at et friskt menneske ville vært på bena igjen etter to dager, men at hun ble liggende i to uker på Rikshospitalet.

- De slet også med å få vekket meg, så det var litt drama. Men operasjonen var nødvendig med tanke på at lungene mine er så utsatt, fortalte komikeren åpenhjertig til avisen, og la ikke skjul på at hun var redd for å havne på sykehus igjen.

LES OGSÅ: - Yes … Jeg vil leve!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer