<strong>OVER OG UT:</strong> Zara Larsson og Brian Whittaker har gjort det slutt med hverandre. Foto: Skjermdump fra Instagram
OVER OG UT: Zara Larsson og Brian Whittaker har gjort det slutt med hverandre. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Zara Larsson:

- Jeg synes det er spennende å være singel

Den svenske popstjernen bekrefter bruddet.

Publisert

Sist uke kom nyheten om at det to år lange forholdet mellom Zara Larsson (21) og den britiske modellen Brian Whittaker (20) hadde tatt slutt.

De hintet begge om bruddet på ulike måter både i sosiale medier og på den røde løperen.

Da MTV Video Music Awards tok plass i New York dukket nemlig sangfuglen opp i en kjole som hadde et digert hjerte med en pil gjennom. Og samme uke sluttet duoen også å følge hverandre på Instagram.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

Videre delte Zara et meme med denne teksten på plattformens story-funksjon:

«Når du får hjertet ditt knust, men det er OK fordi gatene har ventet på at du skal bli singel igjen».

Mens Brian på sin side, allerede uken før, blant annet skrev følgende i et langt Instagram-innlegg:

«Dritt skjer, forhold går i stykker, man får ikke alle jobbene man ønsker seg, men gjennom kjærlighet og kjærlighet til seg selv vil alt bli bra».

- Jeg er singel

Etter at alle bruddryktene begynte å svirre, har Zara nå selv bekreftet at det virkelig er slutt mellom henne og Brian.

På spørsmål fra People om hun har tid til kjærlighet i livet sitt, svarte hun nemlig følgende:

- Nei, ikke på dette tidspunktet. Men det er helt i orden, for jeg er singel akkurat nå, og det synes jeg er spennende fordi jeg er ung og søt, og jeg skal leve livet mitt. Jeg har ikke vært singel siden jeg var 14 år, delte hun.

Videre fortalte Larsson at alle forhold, enten det gjelder vennskap, familie eller kjærester, trengs å jobbes med for å holde liv i dem.

- Jeg er veldig travel, så jeg har egentlig ikke tid til å pleie et forhold nå. Det tar mye energi, forklarte hun, ifølge nettstedet.

I helgen postet også «Symphony»-stjernen dette bildet av seg selv på Instagram:

- Takle meg? Hvem kan takle meg?

View this post on Instagram

Handle me? Who gon handle me?

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Tjener fett

Flørten mellom Zara og Brian startet allerede i 2015, men det var først sommeren 2017 at 21-åringen avslørte at hun hadde forelsket seg i Whittaker.

- Bruddet har vært veldig vanskelig for både Zara og Brian, men forholdet har gått sin gang. Det er vært noen tøffe uker, fortalte en kilde, som skal være en nær venn av duoen, til The Sun sist uke.

Saken fortsetter nedenfor.

Larsson slo for alvor gjennom med låta «Uncover» som toppet hitlistene i 2013.

Senere har hun også gitt ut populære låter som« Lush life» og «Never Forget You». Med berømmelsen følger det naturligvis også store pengesummer, og i vår røpet 21-åringen hvor mye hun tjener i måneden.

- I blant er det en million, andre ganger er det to, avslørte det unge stjerneskuddet i det svenske TV-programmet «Q&A», ifølge Expressen.

- Jeg får ikke penger en gang i måneden. I blant får man fem kroner en måned, og neste måned er det et sekssifret beløp. I blant er det 200 000. I blant er det en million, andre ganger er det to, innrømmet Larsson.

STJERNELOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du kan se ut som Zara Larsson. Video: Cecilie Krogh Vis mer

- Jeg har hatt veldig flaks

I intervjuet fortalte sangfuglen også hva hun tror er hemmeligheten bak suksessen hun opplever.

- Det er selvsagt takket være alle som har hørt på musikken min. Jeg tror jeg har hatt veldig flaks, i tillegg til at jeg har jobbet veldig hardt. Det er kjempebra folk som har jobbet og slitt for meg i kulissene.

- Jeg har gjort ting som føles bra for meg. Det vanskeligste er å fortsette og at det skal gå bra, men det har det gjort hittil, fortalte artisten.

View this post on Instagram

All The time bts video out now :)

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

LES OGSÅ: Nå bekrefter Shawn Mendes forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer