- Jeg synes det er nedsettende for oss begge

Kylie Minogue er ikke glad for stempelet den 20 år yngre kjæresten hennes har fått.

LYKKELIG FORELSKET: Kylie Minogue og kjæresten Joshua Sasse blåser i den store aldersforskjellen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Kylie Minogue og kjæresten Joshua Sasse blåser i den store aldersforskjellen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned deklarerte Kylie Minogue (47) sin kjærlighet til den 20 år yngre skuespilleren Joshua Sasse (27) da hun tok ham med seg som gjest i studio under et radiointervju.

Popstjernen lot selv den kjekke briten få svare på spørsmål om forholdet deres, og da programlederen ville vite om de planla å gifte seg, lo han hjertelig.

- Dere er litt sent ute. Vi er på bryllupsreisen vår nå. Jeg ville følt meg mye bedre hvis ikke folk kalte meg Mr. Minogue, gliste han, ifølge Contactmusic.

Duoen har vært et par i mer enn tre måneder, og møttes på settet til TV-serien «Galavant» tidligere i år.

HERE WE GOOOOO!!! Come on #Wallabies!!! #worldcup @joshuasasse

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Saken fortsetter under bildet.

Nå viser turtelduene seg oftere og oftere sammen offentlig, men det er en ting «Spinning Around»-sangeren har fått nok av: At den unge kjæresten hennes blir omtalt som en boytoy.

- Jeg synes det er nedsettende for oss begge. Jeg skulle gjerne ødelagt det ordet, men det preller av oss for det er ikke slik vi er, forteller hun til Daily Mirror, ifølge The Sun.

- Det er helt tilfeldig hvem du møter og forelsker deg i. Og så elsker de deg, og du føler livet er bedre fordi dere er sammen. Jeg er veldig lykkelig, avslørte hun videre.

FLOTT DUO: Her er paret på vei ut etter et radiointervju på BBC i London sist uke. Foto: NTB Scanpix
FLOTT DUO: Her er paret på vei ut etter et radiointervju på BBC i London sist uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den austraske popprinsessen har tidligere vært i en rekke profilerte forhold, men etter at det ble slutt med den spanske modellen Andres Velencoso (37) i 2013 var hun singel frem til hun møtte Joshua.

Kylie har også vært kjæreste med den franske skuespilleren Olivier Martinez (49), som nylig skilte seg fra Halle Berry (49), den britiske modellen James Gooding (40), artisten Lenny Kravitz (51) og INXS-vokalisten Michael Hutchence, som begikk selvmord i 1997 - 37 år gammel.

Frem til i vår var Joshua sammen med den amerikanske skuespilleren Alexa Davalos (33), kjent fra filmer som «Defiance» og «Clash of the Titans».

LES OGSÅ: Kylie Minogue avduket ny voksdukke av seg selv