DUM OG BLOND: "Baywatch"-stjernen har slett ikke noe i mot at folk gjør narr av henne. Foto: All Over Press
DUM OG BLOND: "Baywatch"-stjernen har slett ikke noe i mot at folk gjør narr av henne. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg synes det er morsomt

Pamela omfavner imaget sitt som "dum og blond".

SEHER.NO: "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson (42) har gjort karriere av å være "dum og blond", og selv hevder 42-åringen at hun slett ikke har noe i mot stempelet.

- Jeg synes det er morsomt. Vi bør alle ha litt selvironi i tillegg til humor for andre. Det er bare en av de tingene. Jeg gjorde karriere av det, sier hun til OK! Magazine, ifølge FemaleFirst.

Anderson, som for tiden er aktuell som designeren Vivienne Westwoods ansikt utad, hevder selv at hun er så dum at hun heller ikke kjenner til noen "dumme blondine"-vitser.

- Det gjør jeg ikke. Så dum er jeg!

Blondinen ble superstjerne på 90-tallet for rollen sin som badevakt i Baywatch, og nylig uttalte den flotte 42-åringen at hun aldri kommer til å slutte å kle av seg.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å kle av meg. Jeg vil fortsatt se heit og deilig ut! Noen ganger tar jeg bare på meg en bikini, og kjører guttene til skolen. Det er så kjedelig når folk prøver å kle seg så trendy hele tiden, sa hun til The Mirror før jul.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hånes for kjolesplitt