- Jeg synes det er litt sårende

«Farmen»-deltager Jarle Tangerås er ikke fornøyd med det han har sett på TV.

SKUFFET: - Mye av det jeg har gjort har bare blitt klipt vekk, og i tillegg blir jeg framstilt som veldig stille og puslete, mener Jarle Tangerås om det han har sett av seg selv i årets «Farmen» på TV 2. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
SKUFFET: - Mye av det jeg har gjort har bare blitt klipt vekk, og i tillegg blir jeg framstilt som veldig stille og puslete, mener Jarle Tangerås om det han har sett av seg selv i årets «Farmen» på TV 2. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det nærmer seg et klimaks i årets «Farmen». Søndag var det flotte Mari Gjørva (20) som måtte forlate gården i Grimstad, og med bare drøye tre uker igjen av realityprogrammet er det knyttet stor spenning til hvert eneste valg som blir gjort blant de gjenværende deltagerne.

En av dem som fortsatt er med og kjemper om å ta seg helt til topps denne høsten er kjekkasen Jarle Tangerås (26) fra Hatlestrand utenfor Bergen. Til Seoghør.no forteller Jarle at han ikke er helt fornøyd med det han ser på TV om dagen.

- Jeg er veldig lite med, egentlig. I begynnelsen syntes jeg at det var greit, det ga meg på en måte en myk start. Jeg har ligget lavt, og har naturligvis bedt om det ettersom jeg ikke har vært med og laget intriger og slikt. Den rollen synes jeg at er grei nok, men i det siste føler jeg at jeg har blitt vist for lite, sier han når Se og Hør møter 26-åringen i Bergen, der han er bosatt.

Så langt har det gått, at Jarle har fått sitt eget lille kallenavn av sine egne venner, og også blant ukjente TV-seere på nettet.

- Jeg er jo nesten ikke med i det hele tatt, og nå har vennene mine begynt å kalle meg for «statisten». Jeg synes det er litt sårende, faktisk. Mye av det jeg har gjort har bare blitt klipt vekk, og i tillegg blir jeg framstilt som veldig stille og puslete, mener Jarle, som ifølge ham selv ikke er helt slik som bildet av ham på TV-skjermen illusterer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer