SKUFFET: - Mye av det jeg har gjort har bare blitt klipt vekk, og i tillegg blir jeg framstilt som veldig stille og puslete, mener Jarle Tangerås om det han har sett av seg selv i årets «Farmen» på TV 2. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
SKUFFET: - Mye av det jeg har gjort har bare blitt klipt vekk, og i tillegg blir jeg framstilt som veldig stille og puslete, mener Jarle Tangerås om det han har sett av seg selv i årets «Farmen» på TV 2. Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

- Jeg synes det er litt sårende

«Farmen»-deltager Jarle Tangerås er ikke fornøyd med det han har sett på TV.

SEOGHØR.NO: Det nærmer seg et klimaks i årets «Farmen». Søndag var det flotte Mari Gjørva (20) som måtte forlate gården i Grimstad, og med bare drøye tre uker igjen av realityprogrammet er det knyttet stor spenning til hvert eneste valg som blir gjort blant de gjenværende deltagerne.

En av dem som fortsatt er med og kjemper om å ta seg helt til topps denne høsten er kjekkasen Jarle Tangerås (26) fra Hatlestrand utenfor Bergen. Til Seoghør.no forteller Jarle at han ikke er helt fornøyd med det han ser på TV om dagen.

- Jeg er veldig lite med, egentlig. I begynnelsen syntes jeg at det var greit, det ga meg på en måte en myk start. Jeg har ligget lavt, og har naturligvis bedt om det ettersom jeg ikke har vært med og laget intriger og slikt. Den rollen synes jeg at er grei nok, men i det siste føler jeg at jeg har blitt vist for lite, sier han når Se og Hør møter 26-åringen i Bergen, der han er bosatt.

Så langt har det gått, at Jarle har fått sitt eget lille kallenavn av sine egne venner, og også blant ukjente TV-seere på nettet.

- Jeg er jo nesten ikke med i det hele tatt, og nå har vennene mine begynt å kalle meg for «statisten». Jeg synes det er litt sårende, faktisk. Mye av det jeg har gjort har bare blitt klipt vekk, og i tillegg blir jeg framstilt som veldig stille og puslete, mener Jarle, som ifølge ham selv ikke er helt slik som bildet av ham på TV-skjermen illusterer.

- Jeg har meninger jeg også, men meningene mine er selvsagt ikke like sterke som dem man ser fra spesielt Frode og Morten.

«Farmen»-deltageren understreker at han ikke er bitter, og innrømmer langt på vei at han kanskje burde vært litt mer direkte når sjansen bød seg under innspillingen.

- Jeg tar liten plass på gården, og at det blir reflektert er nok naturlig. Men så lite som i det siste da... Jeg føler meg jo nesten klipt bort fra hele serien. Det er litt sårt, men samtidig kan jeg ikke dømme produktet før det er helt ferdig. Det kommer kanskje mer av meg etter hvert, sier han.

Jarle mener tross alt at han klarer seg godt med den lille oppmerksomheten han får i «Farmen».

- Det dumme er at jeg blir framstilt som en person som aldri sier noe som helst. Men det er jo en TV-serie og jeg har kanskje ikke bidratt med nok intriger, konflikter, sabotasjer og sånne ting. Jeg har vært stille, snill og hyggelig, og er vel en av få som i dag har et godt forhold til absolutt alle som har vært med i dette programmet, forteller han til Se og Hør.

«Farmen» ser du på TV 2 tirsdag klokka 21.40.

LERS OGSÅ: Slik forklarer han presse-nekten