UVANLIG: Salmar-arving og modell Gustav Magnar Witzøe viser seg sjelden på rød løper. På torsdag gjorde han derimot et unntak, da han dukket opp på Petter Stordalens store hotellfest sammen med mentor Jan Thomas. Foto: NTB scanpix
UVANLIG: Salmar-arving og modell Gustav Magnar Witzøe viser seg sjelden på rød løper. På torsdag gjorde han derimot et unntak, da han dukket opp på Petter Stordalens store hotellfest sammen med mentor Jan Thomas. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gustav Witzøe:

- Jeg synes det er like sykt hver gang

Gustav Witzøe (26) overrasket på kjendisfest.

Publisert

Tidligere denne uka slapp finansmagasinet Forbes sin liste over verdens yngste milliardærer. Dette er en liste nordmenn ofte plasseres høyt på, kanskje spesielt på grunn av oljepenger og arv.

Øverst i år troner Salmar-arving Gustav Magnar Witzøe (26), som ifølge magasinet har en formue på tre milliarder dollar - eller 26 milliarder norske kroner. Skattelistene viser derimot at han hadde en betraktelig mye mindre formue i 2017, på 1,1 milliarder kroner.

Likevel er det ingen som betviler at laksearvingen er en rik mann. Torsdag dukket han uventet opp på rød løper i Oslo, sammen med sin gode venn Jan Thomas (52). Overfor Se og Hør fortalte han følgende om all oppmerksomheten:

- Like sykt

- Jeg begynner å bli ganske vant til det, men jeg synes det er like sykt hver gang. Jeg skjønner det egentlig ikke. Det er vanskelig å ha et forhold til, sier han, og fortsetter:

GODE VENNER: Jan Thomas og Gustav Witzøe har fått et spesielt forhold. Legg merke til den hvite detaljen på Witzøes genser fra Louis Vuitton. Den har en prislapp på hele 22 000 kroner. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Jan Thomas og Gustav Witzøe har fått et spesielt forhold. Legg merke til den hvite detaljen på Witzøes genser fra Louis Vuitton. Den har en prislapp på hele 22 000 kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er ganske sykt å være på samme liste som Kylie Jenner. Jeg er bare en frøyværing som har havnet på en liste. Det er ikke stort mer enn det, sier han.

Det var på åpningen av Petter Stordalens nye hotell på Jernbanetorget i Oslo, The Hub, at han dukket opp sammen med kjendisstylisten. De to har kjent hverandre i en stund nå, mye fordi 52-åringen har hjulpet arvingen med å få modellkarrieren på beina.

View this post on Instagram

Couldn’t find any emojis for this 🙄

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Han gjør suksess som modell, er verdens rikeste under 30 (ifølge Forbes), har 97 000 følgere på Instagram og står ikledd et antrekk fra franske Louis Vuitton når Se og Hør møter ham på løperen. Da de første overskriftene om 26-åringens formue dukket opp for noen år siden, var det knapt noen som visste hvem han var.

Det har han gått inn for å endre bevisst.

ENDRING: Witzøe sier han har gått mer inn for å bli offentlig med åra. Foto: NTB scanpix
ENDRING: Witzøe sier han har gått mer inn for å bli offentlig med åra. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Når man har fått den plassen kan man ikke bare sitte stille. Det er viktig å ta litt plass etter hvert tror jeg, sånn at folk kan få et inntrykk av hvem jeg er.

Inntil videre er det uten noen ved hans side.

- Hvordan går det med kjærligheten?

- He-he, nei, det er ikke noe nytt der. Jeg har det fint, sier han hemmelighetsfullt.

God mentor

Duoen var nylig i New York, der de, i tillegg til å kose seg på luksuriøse restauranter og shopping i eksklusive butikker, jobbet med Witzøes modellkarriere. Jan Thomas forteller at de traff mange hyggelige mennesker over Atlanteren, og at tida blant annet gikk med til såkalte «test shoots».

Moteuka i storbyen var i full sving samtidig, men det ble ingen store jobber på 26-åringen i denne omgang.

- Men vi jobbet en del. Vi var der under fashion week og fikk møtt litt forskjellige kunder. Jeg fikk ikke booket noen visninger, men det går seg sikkert til med tida, sier han, før en annen i det oppmøtte pressekorpset river han og stylisten vekk.

View this post on Instagram

☕️

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

Dette er nemlig bare tredje gang han viser seg på et arrangement som dette, og mange vil ha en bit av kaka. Det virket derimot som om begge koste seg med oppmerksomheten, og kunne avslutningsvis love at de også skulle ha litt av en fest i kveld.

- Man vet aldri hva Petter finner på, så dette blir nok en interessant kveld. Det er nok overraskelser rundt hvert hjørne, sier Jan Thomas.

Klipp fra TVNorge-programmet «4 stjerners middag»: Jan Thomas avslører at han har hatt trekant, men reagerer sterkt på at Vibeke Klemetsen ikke har hatt det. Vis mer Vis mer

Måtte avkrefte rykter

I dag er det 52-åringen og modellagent Alexander Norheim fra Team Models som har ansvaret for modellkarrieren til 26-åringen.

Overfor Dagbladet Magasinet i fjor la ikke de to skjul på at de har troen på arvingen. De sa da at de så for seg en merkevare som ligner milliardærarvinger - og supermodell-søstrene Bella og Gigi Hadid.

At et samarbeid med ham ville kunne føre til spekulasjoner i legning og om de to er et par, var noe Jan Thomas var forberedt på.

View this post on Instagram

📸 @fredjonny

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

- Tidlig sa jeg til Gustav: «Du må tenke over konsekvensen ved å jobbe med meg, for det vil oppstå spekulasjoner om vi er sammen», sa Jan Thomas til Magasinet.

Men ryktene om hvorvidt han er homofil, og et mulig forhold med 52-åringen, tok Witzøe selv med slående ro.

- Hvis noen kaller meg homo, så er ikke det noe jeg oppfatter som nedverdigende. Homofil er noe man er, ikke noe man velger. Det er ikke noe galt i det.

LES OGSÅ: Får tusenvis av henvendelser etter «Farmen»-exiten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer