KONTROVERSIELL: Tidligere realitydeltager Andreas Nørstrand forteller at han valgte å gifte seg sin 11 år yngre kone for å kunne forme henne. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og Hør
KONTROVERSIELL: Tidligere realitydeltager Andreas Nørstrand forteller at han valgte å gifte seg sin 11 år yngre kone for å kunne forme henne. Foto: Oddvar Walle Jensen / Se og HørVis mer

- Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene

«Farmen»-Andreas skaper nok en gang overskrifter med sine kontroversielle utspill.

SEOGHØR.NO: Tidenes kanskje største «Farmen»-profil er Andreas Nørstrud (31).

Både under og etter oppholdet på gården, skapte han overskrifter med sine kontroversielle utspill om blant annet homofile og kvinner.

Det vakte også oppsikt da han i 2013 avslørte at han hadde forlovet seg med den gang 18 år gamle Maren Andrea Hansen (21). I dag har de døtrene Hanna (1) og Miriam (2) sammen.

Nå får TV-profilen igjen nordmenn til å heve øyenbrynene; i lørdagens «God Kveld Norge»-sending, åpnet han seg om livet som ektemann og tobarnsfar.

Mens Maren fortalte at hun av og til synes det var slitsomt med to små i hus – og spesielt på nattestid – skjøt Andreas inn at det slett ikke var slitsomt for han.

SOVER ALENE: Andreas Nørstrud synes det er kona Marens oppgave å ta vare på deres to felles døtre. Foto: Se og Hør
SOVER ALENE: Andreas Nørstrud synes det er kona Marens oppgave å ta vare på deres to felles døtre. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg sover for meg selv. Jeg synes det er hennes oppgave å ta vare på ungene, sier 31-åringen.

Saken fortsetter under bildet.


Han letter også på sløret om hvorfor han giftet seg med en kvinne som er 11 år yngre enn han selv.

– Det var ikke lett å gifte seg med en 18-åring. Jeg ønsket meg en kone som jeg kunne forme litt etter det livet jeg ønsker å leve. Dét føler jeg at jeg i stor grad har lykkes med, forteller Andreas.

– Det her er på en måte mitt prosjekt for å rekonstruere den gamle «gårdskjerriga», som er litt utrydningstrua i dag. Ei som kler seg sømmelig, er trofast mot mannen sin, holder huset i orden og tar vare på familien.

Videre sier den kontroversielle «Farmen»-profilen at han kommer til å være en nokså streng far.

LES OGSÅ: Ble skuffet over at tvillingbroren ikke kom inn