<strong>RØK UT:</strong> Hege Bøkko taper mot Mia Gundersen i søndagens «Farmen kjendis»-episode, og må derfor inn på «Torpet». Foto: Skjermdump/TV 2
RØK UT: Hege Bøkko taper mot Mia Gundersen i søndagens «Farmen kjendis»-episode, og må derfor inn på «Torpet». Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer

«Farmen kjendis»:

- Jeg synes det er flaut

Skøyteløper Hege Bøkko liker absolutt ikke å tape.

Publisert

Årets «Farmen kjendis»-sesong, den totalt fjerde i rekken, nærmer seg finale. Om bare to uker skal vinneren avsløres.

Det blir derimot ikke full fest på Mesh i Oslo slik tradisjonen har vært med «Farmen»-finalene. Coronavirusets spredning er årsaken til at flere mediehus har valgt å droppe fester knyttet til underholdningsprogrammer.

Forrige uke var det Tommy Sharif (43) som måtte forlate konkurransen, etter å ha tapt i saging. Søndag var det tid for den nest siste tvekampen i sesongen.

Ukas storbonde, tidligere toppolitiker i Frp, Per Sandberg (60), pekte seg onsdag ut en av sine største konkurrenter som førstekjempe - skøyteløper Hege Bøkko (28).

Gnisninger med Sandberg

Selv mener 28-åringen at deres relasjon kan ha bidratt til at nettopp hun ble valgt.

- Han var en av dem jeg sleit med å skjønne meg på der inne. Per er en veldig fin fyr og vi hadde fine stunder, for all del, men det var noe mellom oss jeg ikke klarte å sette fingeren på, sier Bøkko til Se og Hør.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Hun forklarer blant annet at det oppsto gnisninger da Sandberg gikk i forsvarsposisjon de gangene han ble konfrontert.

- Han er veldig ærlig og direkte, noe jeg digger. Men han likte ikke å få det samme tilbake, noe jeg synes er ganske dårlig og irriterende, mener hun.

Sandberg selv har ingen gnisninger å melde om overfor Se og Hør.

- Hvis det var «gnisninger» var dette noe Hege produserte overfor seg selv. Tror seerne kan analysere dette selv ut fra hva som sies, skriver han i en tekstmelding.

Bøkko valgte å møte utfordrer Mia Gundersen (58) i tvekamp, og de har begge brukt tid under uka til å forberede seg på kampen.

Bøkko blir blant annet med Erik Alfred Tesaker (40) i skogen for å øve på øksekast, noe som ikke var dumt, ettersom det er nettopp den grenen Gundersen velger å møte henne i. 58-åringen har på sin side også lagt inn trening i grenen.

<strong>HATER Å TAPE:</strong> Som idrettsutøver kan man neppe forvente annet enn at Hege Bøkko ikke liker å tape en konkurranse. Foto: Alex Iversen/TV 2
HATER Å TAPE: Som idrettsutøver kan man neppe forvente annet enn at Hege Bøkko ikke liker å tape en konkurranse. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Gruer seg til å se

Etter en svært jevn og nervepirrende tvekamp må den topptrente idrettsutøveren se seg slått to uker før finalen. Hun traff ikke på noen av sine tre forsøk, men Gundersen vant likevel bare med ett poeng.

- Det var jo ingen av oss som kunne dette. Men hun treffer, og hun kaster bedre enn meg. Det er jævlig irriterende å ikke få til ting, jeg hater å ikke få til ting jeg prøver på, sier Bøkko.

- Jeg synes det er flaut. Men jeg synes det er flaut å tape generelt. Det er noe jeg gruer meg til å se på tv.

Det er imidlertid en svært glad og overrasket Bøkko som mottar beskjeden om at det kanskje ikke er slutt likevel - hun får en ny sjanse i «Torpet». Den som går seirende ut av sidekonkurransen får komme inn igjen på gården, og fasiten på hvem det blir får tv-seerne mandag.

Tror storbondevalget ødela

28-åringen angrer ikke på noe av det som skjedde på gården, men tror det hele kunne sett annerledes ut dersom hun ikke hadde vært storbonde den første uka.

- Jeg følte at jeg ikke kom like godt inn på de andre enn hjelperne den første uka. I tillegg var jeg litt stressa da jeg måtte ha et overordnet blikk og ta ansvar. Det var vel ikke en god start, mener hun.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

Fysisk og psykisk at det gått bra med oppholdet, og toppidrettsutøveren synes kostholdet inne på gården var helt topp, med unntak av litt lite mat den ene uka. Hun benyttet i tillegg fritiden til å trene for å gjøre overgangen til hverdagen lettere.

De andre deltakerne har imidlertid kommet til et ganske annet kosthold og aktivitetsnivå enn hverdagen hjemme. Mimír Kristjánssjon har blant annet fortalt at han gikk ned mellom 10 og 15 kilo inne på gården.

LES OGSÅ: Dette krevde «Farmen»-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer