- Jeg synes bildene viser styrke

Det måtte både OL-gull og frekke bilder til før Kari Traa for alvor ble kjent i Norge. Se video.

STOLT AV BILDENE: I en promovideo i anledning 10-årsjubileet for klesmerket Kari Traa, forteller Skal vi danse-toeren blant annet om foranledningen til nakenbildet i Ultra Sport i 2002, samt hva slags tanker hun gjør seg rundt oppstyret rundt det i ette Foto: Fra videoen (Fieldwork)
STOLT AV BILDENE: I en promovideo i anledning 10-årsjubileet for klesmerket Kari Traa, forteller Skal vi danse-toeren blant annet om foranledningen til nakenbildet i Ultra Sport i 2002, samt hva slags tanker hun gjør seg rundt oppstyret rundt det i ette Foto: Fra videoen (Fieldwork) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag tok Kari Traa (37) andreplassen i «Skal vi danse» sammen med dansepartneren Egor Filipenko. På begynnelsen av 2000-tallet tok den spreke ettbarnsmoren OL-gull, men det var ikke før hun stilte opp lettkledd i magasinet Ultrasport at 37-åringen ble et velkjent navn i Norge.

- Jeg kunne få en liten notis i VG hvis jeg vant. Så var jeg så smart at jeg stilte opp lettkledd i et magasin. Jeg hadde ikke mye klær på bildene, men jeg hadde på meg protectskinne og synes bildene viste styrke. Jeg så ikke ut som ei litta dolle som ligger på gulvet og blir tatt bildet av ovenfra og ned, sier Traa i en ny promovideo.

Det er ti år siden Kari Traa skapte sitt eget klesmerke i samarbeid med Øyvind Lauritzen og Hans Engelsen Eide. I videoen forteller de hvordan de lettkledde bildene hjalp på populariteten. 

- Da ble jeg kjent i Norge. Da visste folk at det var en vossebudeie som drev og kjørte kule og egentlig var ganske god på ski. Så da jeg tok OL-gull og tok disse bildene, til sammen så var det greit, synes folk. De var ikke så gale disse bildene like vel, sier den spreke blondinen.


Også under «Skal vi danse» har Traa snakket om bildene. 


- Jeg synes fortsatt at bildene er kule, de viser liksom en sterk jente. Det viser styrke, og det er det jeg er mest fornøyd med - selv om noen synes de var litt på kanten, med noen fingre en eller annen plass, uttalte Traa til Seher.no.

Bare uker etter at debatten rundt bildene raste, gikk den nå 37 år gamle kvinnen hen og vant OL-gull i Salt Lake City.

- Da jeg kom i mål tenkte jeg at dette kom til å bli en digg pressekonferanse. Hadde jeg gjort et dårlig OL ville nok folk lagt skylden på styret rundt de bildene, og at jeg ikke hadde klart å konsentrere meg om det jeg skulle. Det lagde uansett ikke noe kluss for mitt treningsopplegg.


Men hun sier hun ikke kunne tenke seg å gjøre det igjen.

- Nei. Gjort er gjort, uttalte Traa.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå skal jeg bli god mor igjen

Se utdrag av videoen her (publiserte med tillatelse fra Fieldwork):


[obj:media:10352]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer