NAVNET SKJEMMER INGEN: David Beckham foreslår at prins William og Kate skal oppkalle babyen etter ham selv.  Foto: All Over Press
NAVNET SKJEMMER INGEN: David Beckham foreslår at prins William og Kate skal oppkalle babyen etter ham selv. Foto: All Over PressVis mer

– Jeg synes babyen skal hete David

Beckham er ikke i tvil om hvilket navn prins William og hertuginne Kate bør velge til sin førstefødte...

SEOGHØR.NO: Hele Storbritannia venter i spenning på nyheten om at prins William (31) og hertuginne Kates (31) førstefødte har kommet til verden. Termin var på lørdag, men fortsatt er det ingen tegn til Baby Cambridge.

Fotballstjernen David Beckham (38) er venn av paret, og har allerede gjort seg tanker om navnet.

– David er et bra navn … Hvis det er en gutt, selvfølgelig, gliser Beckham til Sky News i et intervju gjengitt av blant annet Yahoo.


Selv har han valgt langt mer spesielle navn til sine tre gutter Brooklyn (14), Romeo (11) og Cruz (8). Datteren som ble født i forfjor har fått et like originalt navn: Harper Seven, oppkalt etter en rollefigur i Disney-serien «Wizards Of Waverly Place» og pappas draktnummer 7 (seven på engelsk).

Firebarnsfaren er overbevist om at William og Kate kommer til å bli fantastiske foreldre. Han fikk et nært forhold til prinsen da de arbeidet sammen fr å få OL til London. I forfjor var han og kona Victoria Beckham (39) gjester da hertugparet ble gift.

– De kommer til å bli fantastiske foreldre fordi de er så hjertelige mot barn. Jeg har sett William vokse opp fra en ung gutt til en utrolig gentleman. Og som far er det veldig viktig, fastslår David til Sky News.

LES OGSÅ: Camilla avslørte babynyhet