- Jeg synes at det er «høl i huet»

TV-bonden har et helt annet bilde av «Jakten»-kollegaen enn det som blir vist på TV.

STØTTER KOMPISEN: - Hvis det stormer litt, da ringer jeg ham - Åge André, han er en kjernekar. Jeg er glad jeg medlte meg på Jakten, hvis ikke hadde jeg jo ikke blitt kjent med ham, sier Jakten-bonden André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2
STØTTER KOMPISEN: - Hvis det stormer litt, da ringer jeg ham - Åge André, han er en kjernekar. Jeg er glad jeg medlte meg på Jakten, hvis ikke hadde jeg jo ikke blitt kjent med ham, sier Jakten-bonden André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er Gausdal-bonden André Olsen (35) en av årets fire bønder som nå søker kjærligheten. Mandag fikk alle møte sine ti utvalgte friere for første gang - til speed-date.

Mandag er det klart for en ny episode av det populære sjekkeprogrammet. Denne gangen får TV-seerne se bøndene på vei mot sine valg, der de til slutt skal invitere med seg fem kvinner hver videre i programmet.

Til Seher.no avslører André Olsen derimot at det er mer enn bare friere og brevåpning som har engasjert ham den siste tiden.

35-åringen er nemlig svært oppgitt over hvordan Jakten-kollega Åge André Brømnes har blitt framstilt så langt på TV-skjermen - i hvert fall under speed-daten sist uke.

- Åge er en fantastisk person, jeg kjenner ham ikke engang igjen på TV. Det er han og Jostein jeg har mest kontakt med, og jeg må si at Åge er en fantastisk fyr, som er dønn ærlig, forteller Olsen til Seher.no.
 
Kristen-bonden Åge André Brømnes har fått mye oppmerksomhet i årets «Jakten på kjærligheten». 26-åringen har blant annet avslørt at en eventuell livsledsager også bør være kristen, og under speed-daten sist uke gikk det tilsynelatende i stå med en av frierne hans. På TV kunne det se ut som at ingen riktig visste hva de skulle si, noe som førte til en mildt sagt pinlig stillhet mellom de to.

- Det er nok ikke bare Åges skyld at samtalen gikk i stå. Har man ikke den nødvendige kjemien blir det vanskelig å holde samtalen i gang, mener Jakten-kollega André, som er kritisk til hvordan kompisen ble framstilt på speed-daten.

- Jeg synes det er høl i huet, han er ikke slik i det hele tatt. Hvis det stormer litt, da ringer jeg Åge André, han er en kjernekar. Jeg er glad jeg meldte meg på Jakten, hvis ikke hadde jeg jo ikke blitt kjent med ham, skryter Gausdal-bonden.
 
- Mener du at dette er produksjonens ansvar?

- Det er ikke jeg som bestemmer hvordan ting gjøres. Men Åge André kommer nok sterkere tilbake, sier André Olsen til Seher.no.

Til Seher.no forteller Åge André Brømnes at han ikke føler seg feil framstilt, men at ting blir «klippet litt sånn produksjonen vil ha det».

- Men jeg ser jo at man lager TV her, og jeg vet selv hva som blir sagt. Jeg ser det ikke som et problem i det hele tatt, sier Åge André, som skryter av Jakten-kompis André Olsen.

- André er en veldig bra person, og det har vært trivelig å bli kjent med ham også. En kjempekar, skryter han til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Noen av jentene satte meg ut