- Jeg sydde kjolen for anledningen

Anita Valen overrasket i sexy hjemmelaget kjole på premierefest.

EGENSYDD: Anita Valen kom i en egensydd, sexy kjole. En «hastekjole», som hun selv kalte det. Foto: Thomas Horni / Seher.no
EGENSYDD: Anita Valen kom i en egensydd, sexy kjole. En «hastekjole», som hun selv kalte det. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag kveld samlet deltagerne seg for å se premieren av årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på BAR Tjuvholmen i Oslo.

Anita Valen (43) er en av årets deltagere. Og da hun ankom premierefesten, var det flere som sperret øynene opp. Valen hadde nemlig på seg en sexy kjole som var veldig kort foran.

Kjolen hadde hun sydd selv.

- Ja, denne har jeg selv designet. Den er sydd for anledningen. Jeg designer mye sykkeltøy, og noen kjoler iblant. Så dette er en såkalt «hastekjole». Jeg er veldig glad i å designe klær, men jeg kommer nok ikke til å jobbe med det på fulltid. Det er en hobby, sier Valen til Seoghør.no.

Valen, som er tidligere toppsyklist, er en av ti deltagere som skal forsøke å komme seg til Nordkapp i den populære TVNorge-serien.

- Det var flere skremmende ting som skjedde underveis på turen. Enkelte steder var det veldig bratt og glatt. Ett sted var det 2000 meter rett ned. Der gikk vi med tau mellom oss. Det kunne fort gått galt. Dersom en faller, drar jo den ene personen med seg de andre, sier hun.

Deltageren har i tillegg til å være med i «71 grader nord» tidligere forsøkt seg i «Skal vi danse». Og selv om hun liker seg både på parketten og i skogen, ville hun valgt skogen om igjen.

- Jeg er veldig glad i å danse, men for meg er «71 grader nord» den aller flotteste opplevelsen i hele mitt liv, utenom å bli mor, sier hun til Seoghør.no.
 
Også med i årets runde av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er Ole Edvard Antonsen, Espen Bredesen, Didrik Solli-Tangen, Vibeke Klemetsen, Trine Rein, Phung Hang, Gustav Nilsen, Marian Aas Hansen og Stig Inge Bjørnebye.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik fikk hun hjelp av kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer