Jannecke Weeden:

- Jeg svømmer i fine tilbakemeldinger

Jannecke Weeden fikk panikkanfall på tv da hun skulle snakke om angsten. Nå hylles hun for åpenheten.

HYLLES FOR ÅPENHET: Programleder og TV3-profil Jannecke Weeden hylles for sin åpenhet rundt sin panikkangst. Foto: Privat
HYLLES FOR ÅPENHET: Programleder og TV3-profil Jannecke Weeden hylles for sin åpenhet rundt sin panikkangst. Foto: Privat Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hun er godt kjent med å være på tv, men da Jannecke Weeden (41) onsdag morgen gjestet «God morgen Norge», var det med både en tematikk og en opplevelse svært ulik sine andre tv-opptredener.

På «God morgen Norge» snakket TV3-profilen om et sårt og personlig tema, nemlig at hun har slitt med panikkangst siden hun var bare ni år gammel.

I innslaget snakker hun åpent om hvordan lidelsen har preget henne gjennom hele 32 år av livet, og om hvordan hennes samlivsbrudd, kombinert med en frilansjobb og tilværelsen som en offentlig person, det siste året har gjort at panikkangsten har forverret seg.

I innslaget forklarer Weeden at hun enkelte dager kan oppleve angstanfall hele fire ganger hver dag.

At hun nå velger å dele sin opplevelse med lidelsen på direktesendt tv, er ut av sympati for andre i samme situasjon, forklarer Weeden til Se og Hør.

- Jeg har i mange år tenkt «stakkars mennesker hvis de har det sånn som meg».

- Anfall under prisutdeling

Er det noe Weeden har lært seg gjennom årene med angsten, så er det at det kan slå til når hun minst venter det, til og med i situasjoner man anser som hyggelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer