Wayne Rooney:

- Jeg sviktet barna

Wayne Rooney bryter tausheten etter fyllekjøringen.

TURBULENT: Wayne Rooney og kona Coleen Rooney har gjennomgått noen intense måneder. Nå snakker han ut. Foto: Pa Photos
TURBULENT: Wayne Rooney og kona Coleen Rooney har gjennomgått noen intense måneder. Nå snakker han ut. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I september skapte Wayne Rooney (32) overskrifter internasjonalt, etter at han hadde fyllekjørt med en kvinne i bilen, som han hadde festet med.

Hans gravide kone, Coleen Rooney (31), var på ferie med parets tre barn og ekteskapet deres har trolig sett bedre dager. Etter hendelsen sluttet Coleen å bruke gifteringen, men tidligere denne måneden var den på plass på riktig finger igjen.

Siden den natten i september har Wayne vært taus, men nå snakker han ut i et nytt intervju med talkSPORT.

- Jeg skjønte med en gang at jeg hadde gjort en idiotisk feil og måtte ta konsekvensene av det, forklarer han og legger til at han «har sviktet barna».

- Det er ikke noe moro. Jeg har barn. Det er ikke noe moro for dem å oppleve dette. Jeg prøver å lære av feilene mine, noe jeg også føler at jeg gjør.

PÅ FERIE: I juni var Wayne og Coleen på ferie på Mykonos. Paret så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: Splash News
PÅ FERIE: I juni var Wayne og Coleen på ferie på Mykonos. Paret så ut til å kose seg i hverandres selskap. Foto: Splash News Vis mer
SUPPORTERE: Coleen og barna heier ofte på Wayne fra sidelinjen. Her sammen med sønnen Kai i 2015. Foto: Reuters
SUPPORTERE: Coleen og barna heier ofte på Wayne fra sidelinjen. Her sammen med sønnen Kai i 2015. Foto: Reuters Vis mer

Må utføre samfunnstjeneste

Fyllekjøringen gikk imidlertid ikke helt konsekvensfritt for seg. Han ble nemlig fratatt førerkortet i to år og dømt til 120 timers samfunnstjeneste.

​​Innimellom slagene som fotballspiller, må han fullføre samfunnstjenesten. Det skjer blant vanskeligstilte voksne i Macclesfield i Chesire.

- Jeg har kommet halvveis. Det var ikke noe jeg tenkte at jeg skulle gjøre. Jeg har barn hjemme. Og når du har en fridag, ønsker du å slappe av, sier han og fortsetter:

- Men jeg har virkelig hatt glede av å gjøre dette. Jeg har jobbet med voksne som har lærevansker. Det skjer i et hagesenter. Helt ærlig så liker jeg det. Det er et sted jeg vil holde kontakten med også når samfunnstjenesten er over.

GIFTERING: Etter hendelsen i september sluttet Coleen å bruke gifteringen. Nå er den tilbake på fingeren. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
GIFTERING: Etter hendelsen i september sluttet Coleen å bruke gifteringen. Nå er den tilbake på fingeren. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wayne og Coleen venter sitt fjerde barn sammen. Fra tidligere har de tre sønner, Kai, Joseph og Klay.

- Elsker Wayne

De par siste månedene har det vært mye skriverier i britiske tabloidaviser om ekteparet, men det var først i slutten av november at Coleen valgte å bryte tausheten om dramaet. Det gjorde hun i et innlegg på Facebook.

I Facebook-innlegget avslørte 31-åringen at duoen har tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke skal late som at ting ikke har skjedd.

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med.

- Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie, skrev hun.

Hun la også til at hun ikke har glemt hva som har skjedd, men at de har det så bra som de kan ha det på dette tidspunktet.

LES OGSÅ: Snakker ut om Petter Northug-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer