- Jeg svevde mellom liv og død

Musikk-stjernen oppdaget selv at noe var galt, da legene ville skrive ham ut fra sykehuset.

ULYKKE: Situasjonen var alvorlig for popstjernen Sean Kingston da han tidligere i år krasjet inn i en bro på jetski. Foto: All Over Press
ULYKKE: Situasjonen var alvorlig for popstjernen Sean Kingston da han tidligere i år krasjet inn i en bro på jetski. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mai ble «Beautiful Girl»-artisten Sean Kingston (21) alvorlig skadd i en jetskiulykke da han krasjet i en bro utenfor Miami Beach i Florida. Nå takker hip hop-stjernen tre store operasjoner for at han berget livet.

- Det er mange som ikke vet hvor alvorlig situasjonen egentlig var. Jeg har hatt en åpen hjerteoperasjon i tillegg til to andre operasjoner, og man kan trygt si at jeg svevde mellom liv og død, sier hip hop-stjernen til OK Magazine.

En lettere skadet Kingston var på vei til å bli skrevet ut av sykehuset samme dag som ulykken hadde funnet sted, men skjønte selv at noe var alvorlig galt.

- Legene var på vei til å sende meg hjem, men jeg kjente at jeg fremdeles hadde voldsomme smerter i venstre del av brystkassen. Jeg fortalte det til mamma, og de hastet meg inn på operasjonsbordet, sier Kingston.

Den alvorlige ulykken har satt en støkk i hip hop-artisten, og har etter opplevelsen fått mye inspirasjon til låtmateriale som han skal jobbe med framover.

- Ulykken lærte meg at man må ta vare på livet og tenke over konsekvensene av hva man gjør. Nå skal jeg gå i gang med å arbeide på et nytt album, for jeg har en historie å fortelle, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er ikke kvinnen alle tror  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer