NY SINGEL: Lily Allen er aktuell med den nye singelen «Hard Out Here». På bildet spiller hun inn musikkvideoen. Foto: Stella Pictures
NY SINGEL: Lily Allen er aktuell med den nye singelen «Hard Out Here». På bildet spiller hun inn musikkvideoen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg sultet meg selv

Popstjernen Lily Allen pleide å faste i dagesvis i forkant av fotoshoots og musikkvideoinnspillinger.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Lily Allen (28), kjent fra hitlåter som «The Fear» og «Fuck You», nekter å tilpasse seg livet i den sylslanke popverdenen.

Men før popstjernen giftet seg og fikk barn, pleide popstjernen å sulte seg i flere dager før videoinnspillinger og fotoshoots for å passe inn i sitt image som en kul og slank sangerinne.

Det forteller Allen ifølge Female First til Elle Magazine.

Det var da hun spilte inn videoen til sin siste singel, «Hard Out Here» at Allen for første gang valgte å droppe sitt noe usunne rituale.

- Jeg følte meg veldig modig da vi filmet «Hard Out Here». Foran alle mine tidligere video- og fotoshoots har jeg sultet meg selv i flere dager for å være tynn nok, sier popstjernen til Elle og fortsetter:

- Men i denne videoen har jeg på meg leggings, en helt stram t-trøye med en BH på utsiden. Det var naturligvis ikke så veldig behagelig, men jeg følte at det var på tide å gjøre det på denne måten. Jeg er en kvinne nå, jeg har fått to barn, det ville jeg ikke skjule, sier Allen.

NEKTER Å SLANKE SEG: Popstjernen går nå hardt ut mot slankepresset i popbransjen. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
NEKTER Å SLANKE SEG: Popstjernen går nå hardt ut mot slankepresset i popbransjen. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

Popstjernen, som har to døtre, Ethel (2) og Marnie (1), med ektemannen Sam Cooper, har tidligere lidd av en spiseforstyrrelse.

Men drømmen om en flat mage har blitt erstattet av ønsket om å bruke tid sammen med døtrene.

- Jeg kunne vært tynn hvis jeg ville, ved å trene mye. Men det har jeg rett og slett ikke tid til nå. Hvert sekund jeg ikke jobber med musikk, tilbringer jeg med barna mine. Å bruke en time eller mer av dagen min for å bli tynn: Jeg vil ikke gjøre det, sier Allen ifølge Female First.

Lily Allen nye album forventes å komme ut senere i år.

LES OGSÅ: Skulle hatt noe bedre å gjøre enn å skifte bleier