ANNERLEDES: Med sitt knallrøde hår og melkehvite hud, ser Nicola helt annerledes ut enn de andre Girls Aloud-jentene. Foto: All Over Press
ANNERLEDES: Med sitt knallrøde hår og melkehvite hud, ser Nicola helt annerledes ut enn de andre Girls Aloud-jentene. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg sulter meg ikke

Nicola Roberts er stolt av kroppen sin.

SEHER.NO: Girls Aloud-stjernen Nicola Roberts blir stadig oftere kritisert for sin ultra-tynne figur.

Men kjendisjenta slår tilbake mot kriikerne og sier at kroppen hennes er helt naturlig, og ikke et resultat av slanking.

- Alle snakker om vekten min og jeg finner diskusjonen latterlig, sier sangerinnen som ble fotografert på London Fashion Week.

- Jeg er størrelse 6 og det er jeg slettest ikke flau over. Jeg har en naturlig liten kropp og har alltid vært slik. Jeg verken sulter meg eller trener hver dag, sier hun til magasinet Closer.

- Det er uansvarlig å hausse dette opp fordi jeg vil ikke at jenter skal føle noe press til å bli slik som meg, sier hun.

Nicola mener at det er de to kjæledeggene hennes, hundene Ronnie og Reggie, som holder henne i form.

Jeg har aldri vært noen helsestudio-berte. å gå turer med hundene mine er det eneste form for trening jeg gjør - og det er nok for meg, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Jeg følte meg som en dritt