- Jeg sulter heller ihjel

Hollywoodskjønnheten avslører hvordan hun holder seg slank..

HATER Å LAGE MAT SELV: Megan Fox avslører at hun heller sulter ihel, enn å lage mat selv. Hun hevder selv at du gjerne kan gå en hel uke uten å spise. Foto: Stella Pictures
HATER Å LAGE MAT SELV: Megan Fox avslører at hun heller sulter ihel, enn å lage mat selv. Hun hevder selv at du gjerne kan gå en hel uke uten å spise. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Superstjernen Megan Fox (23), som flere ganger har blitt kåret til verdens mest sexy person, avslører nå hvordan hun opprettholder sin slanke figur.

- Jeg hater å lage mat. Jeg sulter heller i hjel før jeg lager mat selv. Jeg kan godt overleve én hel uke uten å spise, sier Fox til Allure.

Skuespilleren tilbringer med andre ord ikke så mye tid på kjøkkenet, og om hun faktisk bestemmer seg for å spise noe, så bestiller hun mat utenfra.

Fox - som er forlovet med «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green - avslører også at hun ikke bare kan gå en uke uten å spise - hun kan også gå en hel uke uten å være i nærheten av andre mennesker.

- Jeg kan gå dager og uker uten å snakke med andre mennesker. Jeg foretrekker å være alene. Jeg merker ofte at folk oppfører seg falskt mot meg, fordi jeg er en filmstjerne. Jeg hater å få komplimenter, fordi jeg føler det blir så påtvunget og falskt, sier hun.

Selv om Megan flere ganger har latt seg avbilde både toppløs og lettkledd av profesjonelle fotografer, så setter hun ikke like stor pris på det når paparazziene gjør det samme. Hun sier at hun gjerne vil «fysisk skade» den paparazien som knipset et toppløs bilde av henne, mens hun spilte inn filmen «Passion Play».

- Jeg er for pokker ingen realitystjerne, som nærmest tilber paparazziene, og vil få bilder tatt av meg selv hele tiden. Når jeg prøver å spille en karakter, så gjør jeg alt jeg kan for å være seriøs. Men når slikt som dette skjer, så blir det svært forstyrrende. Det gjør meg rasende.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De synes jeg er en hore