UNGDOMMELIG: Selv om Seltzer fylte 40 år i sommer, forteller han til VG at han alltid kommer til å være et sted mellom 24 og 27. Foto: Stella Pictures
UNGDOMMELIG: Selv om Seltzer fylte 40 år i sommer, forteller han til VG at han alltid kommer til å være et sted mellom 24 og 27. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg stritter mot voksentilværelsen

"Turboneger"-bassisten kurerer 40-årskrisen med 15 år yngre kjæreste.

SEHER.NO: Turboneger-bassist Thomas Seltzer (40) har siden februar vært å se på tv-skjermen, gjennom debattprogrammet hans, "Trygdekontoret" på NRK3.

I sommer fylte Seltzer 40 år, og til VG forteller han at han kurerer 40-årskrisen med sin 15 år yngre kjæreste, sin syv år gamle stedatter og en ny runde med "Trygdekontoret".

Seltzer er sammen med den 25 år gamle modellen Cecilie Caroline Waade, og til avisen forteller han at det fungerer fint.

- Forholdet vårt er ikke så rart - hun er veldig morsom og jeg er veldig barnslig, så vi møtes på midtveien, rundt 32, forklarer han.

Mens "Turboneger"-kollegaene Hank von Helvete og Knut Schreider begge er blitt småbarnsforeldre, tar Seltzer en dag av gangen.

- Jeg må ta en dag av gangen. Jeg stritter imot voksentilværelsen med hud og hår. Vi får se hvor lenge det går.

Se sesongpremieren på "Trygdekontoret" på NRK3 i kveld kl. 22.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Dette er ingen fiasko