Tallulah Willis:

- Jeg straffet meg selv

Kjendisdatteren er brutalt ærlig om eget utseende.

KJENDISBARN: Scout LaRue, Rumer og Tallulah Willis er døtrene til to av Hollywoods største stjerner. Mens søskenlikheten er tydelig, åpner sistnevnte seg opp om usikkerheten rundt eget utseende. Foto: Stewart Cook / Sony Pictures/Shutterstock / NTB
KJENDISBARN: Scout LaRue, Rumer og Tallulah Willis er døtrene til to av Hollywoods største stjerner. Mens søskenlikheten er tydelig, åpner sistnevnte seg opp om usikkerheten rundt eget utseende. Foto: Stewart Cook / Sony Pictures/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få som har så profilerte foreldre som det Rumer (32), Scout LaRue (29) og Tallulah Belle (27) har.

De tre jentene er nemlig døtrene til det tidligere stjerneparet Demi Moore (58) og Bruce Willis (66), og har vokst opp med kameralinsen rettet mot familien.

Eksparet var gift fra 1987 til 2000 og har beholdt et nært vennskap etter skilsmissen. Det har de bevist overfor fansen en rekke ganger.

Også døtrene deres har fått mye oppmerksomhet, naturligvis på grunn av foreldrene, men også for egen karriere og eget liv, og nå får den yngste søsteren internasjonal oppmerksomhet.

- Tok lang tid

Det gjør hun som følge av et Instagram-innlegg hvor hun har delt bilder av seg selv og moren.

«Det tok meg lang tid å innse at: A) Aldring skjer uten din kontroll, tiden går og ansiktet ditt kan endre seg», skriver hun innledningsvis, før hun fortsetter:

«B) Jeg straffet meg selv fordi jeg ikke liknet moren min, og etter å ha blitt fortalt at jeg var BW (Bruce Willis, journ.anm.) sin tvilling siden fødselen, foraktet jeg likheten. Dette fordi jeg trodde at mitt «maskuline» ansikt var den eneste grunnen til at jeg ikke kunne bli elsket. Det er uriktig».

DEN GANG DA: Demi Moore og Bruce Willis med sine tre døtre i 2001. Yngstedatteren Tallulah er som snytt ut av nesen på faren sin. Foto: Bei/REX/NTB
DEN GANG DA: Demi Moore og Bruce Willis med sine tre døtre i 2001. Yngstedatteren Tallulah er som snytt ut av nesen på faren sin. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

Kommentarer på utseendet

Videre forteller kjendisdatteren at hun var og er verdig, uansett hvor man er i livet og uansett størrelse og hvordan man ser ut.

«Det samme er du», fortsetter hun, og legger til at man må jobbe med hvordan man selv har det innvendig til å begynne med.

27-åringen påpeker også at kommentarer om eget utseende stikker dypere enn mange tror, og at når alt kommer til alt ønsker alle å ha det bra med seg selv.

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes» på Netflix. Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Tallulah deler også erfaringer som har gjort henne tryggere på seg selv og eget utseende, og i kommentarfeltet hylles hun for de ærlige ordene og beskrivelsene fra eget liv.

Den yngste dattera til Demi Moore og Bruce Willis fikk også alles øyne rettet mot seg i fjor, den gang i anledning morsdagen. For mens de fleste benyttet anledningen til å dele varme ord om moren sin, beskrev 27-åringen et anstrengt forhold til sin verdenskjente mor.

- Snakket ikke sammen

Tallulah skrev nemlig at hun og mora ikke snakket sammen over en periode på tre år, mens moren var sammen med skuespiller Ashton Kutcher (43). De var gift fra 2005 til 2013.

«Jeg snakket ikke med moren min på nesten tre år, og i løpet av den tiden gjorde denne dagen (morsdagen, journ.anm.) meg fra fragmenterte stykker til absolutt støv», skrev hun for å beskrive det anstrengte forholdet mellom mor og datter.

Seinere endret forholdet mellom mor og datter seg, noe hun er svært glad for i dag.

«Min historie endret seg. Gjennom en metamorfose av selvrefleksjon og evne til å tilgi, ble ikke tre år til en evighet. Takknemligheten for den sannheten har aldri mistet sin styrke», fortsatte hun blant annet.

I dag er forholdet deres et helt annet, og Tallulah beskrev relasjonen deres som «magnetisk».

«Hvis du kjenner meg personlig, kjenner du til omfanget av hennes tilværelse i livet mitt. Jeg lurer ofte på hvordan relasjonen ville blitt formet dersom jeg hadde møtt den 26 år gamle Demi. Jeg tror vi ville ha ledd mye», skrev hun, og fortsatte:

«Jeg gleder meg over alt du er, og alt det du fortsetter å lære meg. Jeg ser hva denne dagen betyr for deg, og hvor du kom fra. Hver krik og krok av deg er verdig og forgylt. Jeg elsker deg».

SERIEKLAR: Datteren til Paul «Bono» Hewson har en av hovedrollene i HBO-serien «The Luminaries». Video: Rød Løper/HBO. Anbefalt aldersgrense: 12 år. Vis mer

LES OGSÅ: - Kirurgen må være en kvakksalver

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer