Trond Giske og Haddy Njie:

- Jeg støtter Trond fullt og helt

Trond Giskes samboer snakker om avgangen.

STØTTE: Haddy N'Jie er samboer med Ap-politiker Trond Giske. Hun sier Giske har hennes fulle støtte. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
STØTTE: Haddy N'Jie er samboer med Ap-politiker Trond Giske. Hun sier Giske har hennes fulle støtte. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Trond Giskes samboer, Haddy N'Jie, sier hun støtter ektemannen Trond Giske, som i kveld trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet.

- Trond og jeg har stått sammen gjennom denne stormen og jeg støtter Trond fullt og helt, sier hun til VG.

Ifølge avisen var de to sammen hjemme i leiligheten sin i Oslo da Ap-toppen fortalte om avgangen på sin Facebook-side.

- Støtten fra Haddy betyr alt for meg. Hun har stått ved siden av meg hele tiden. Hun har vært grunnen til at jeg har greid å komme meg gjennom dette, sier Giske til avisen.

Råd fra Støre

Trond Giske annonserte seint søndag kveld at han går av som nestleder i Arbeiderpartiet. Han opplyste samtidig at han stiller sin plass som leder av Arbeiderpartiets finansfraksjon til disposisjon.

Det skjer etter uker med voldsom oppmerksomhet rundt de mange varslene som har kommet inn til partiledelsen om upassende oppførsel fra Giske.

- Jeg har i kveld blitt orientert av Trond Giske om at han trekker seg som nestleder i Arbeiderpartiet. Jeg har selv rådet Giske til å trekke seg og støtter derfor beslutningen han har tatt og har respekt for avgjørelsen, sa Ap-leder Jonas Gahr Støre i en pressemelding søndag kveld.

Dagbladet har skrevet at Jonas Gahr Støre ga Trond Giske rådet om å trekke seg for flere dager siden.

Giske nekter for at Ap-leder Jonas Gahr Støre eller andre i partiledelsen har bedt ham om å gå av.

- Jeg har ikke diskutert dette med Jonas siden 1. nyttårsdag, da vi ble enige om min midlertidige fratredelse, sier Giske til NTB ifølge avisen.

LES OGSÅ: - Jeg våknet av at Trond pyntet til jul om natten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer