- Jeg stortrives med livet mitt akkurat nå

Kjendisstylist Jan Thomas har ingen hast med å gjøre ende på singelstatusen.

NØT FERIEN: Jan Thomas hadde god tid til å se tilbake på det siste året i livet sitt da han nylig tilbrakte én måned i eksotiske Mexico.  Foto: Ric Chamblee
NØT FERIEN: Jan Thomas hadde god tid til å se tilbake på det siste året i livet sitt da han nylig tilbrakte én måned i eksotiske Mexico. Foto: Ric Chamblee Vis mer

SEOGHØR.NO: For ganske nøyaktig ett år siden avslørte Se og Hør at det var slutt mellom kjendisstylist Jan Thomas (49) og ektemannen gjennom seks år, Christopher Mørch Husby (26).

Bruddet kom som et sjokk for venner og familie av det tidligere paret, men kun måneder etter avslørte Jan Thomas at de begge hadde håndtert bruddet på en bra måte.

I julen reiste 49-åringen én måned til sin faste destinasjon i Mexico - men denne gang for første gang alene. I et intervju med Se og Hør forteller Jan Thomas at han i dag, ett år etter bruddet, trives godt uten en mann i livet sitt. 

– Jeg nyter å være singel og å gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil, uten at noen stiller spørsmål. Jeg har det så travelt i hverdagen, og jeg stortrives med livet mitt akkurat nå. Det å ha en kjæreste kan kreve mye, og jeg er særdeles usikker på om jeg er villig til å gi så mye av meg selv igjen, forteller han til ukebladet. 

Saken fortsetter under bildet. 

SNORKLING: – Det er  mange flotte muligheter til både dykking og snorkling. Her fikk jeg mate fiskene, sier Jan Thomas.  Foto: Privat
SNORKLING: – Det er mange flotte muligheter til både dykking og snorkling. Her fikk jeg mate fiskene, sier Jan Thomas. Foto: Privat Vis mer

Fremdeles gode venner

I dag samarbeider Jan Thomas og Christopher fremdeles profesjonelt, og jobber sammen både med Se og Hørs bli ny-dager og en rekke felles firmaer og prosjekter.

SOL OG GOD MAT: Jan Thomas koste seg under sin én måned lange Mexico-ferie.  Foto: Privat
SOL OG GOD MAT: Jan Thomas koste seg under sin én måned lange Mexico-ferie. Foto: Privat Vis mer

Den populære stylisten forteller at han alltid kommer til å bry seg svært mye om eksen, som han var sammen med fra 2008 og til i fjor. 

– Christopher og jeg tok med oss det beste fra ekteskapet, og har i løpet av dette året blitt enda sterkere og mer fokuserte som forretningspartnere. Jeg tror vi begge vet at det alltid vil være mye kjærlighet mellom oss. Da mener jeg den type kjærlighet som gjør at man passer på hverandre og ønsker hverandre det beste i livet, forteller han til Se og Hør.  

Var ektepar og kolleger

I 2013 ble det tidligere ekteparet kåret til Norges hotteste par av Se og Hørs ekspertpanel. Da Jan Thomas for to år siden ble tildelt æresprisen under skjønnhetsbransjens store prisutdeling, NCA 2013, takket han ektemannen med tårer i øynene.

– Det sies at man trenger en sterk dame i livet sitt, men jeg har en veldig sterk mann – og det er Christopher, sa han og fortsatte:

- Du utfordrer meg hver eneste dag, for å få meg til å bli bedre og dyktigere. Tusen, tusen takk for at du alltid støtter meg, sa Jan Thomas med blanke øyne.

GODE VENNER: Familie og venner ble sjokkerte over bruddet mellom Jan Thomas og Christopher i fjor, men eksparet har klart å beholde et godt vennskap.  Foto: Espen Solli
GODE VENNER: Familie og venner ble sjokkerte over bruddet mellom Jan Thomas og Christopher i fjor, men eksparet har klart å beholde et godt vennskap. Foto: Espen Solli Vis mer

LES OGSÅ: - Får jeg en knyttneve i ansiktet nå?