Cengiz Al:

- Jeg stoppet helt opp, for jeg har jo kjæreste

Scenen hvor Yousef skulle kysse Noora i «Skam» var ikke enkel å spille for Cengiz Al.

KYSSESCENE: Det var denne scenen som gjorde at Cengiz Al fikk noia under innspilling. Foto: NRK
KYSSESCENE: Det var denne scenen som gjorde at Cengiz Al fikk noia under innspilling. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Cengiz Al (19) har gjort stor suksess i rollen som Yousef Acar i fjerde og siste sesong av den populære TV-serien «Skam», som viste aller siste episode lørdag 24. juni.

I en podcast fra VG avslører «Skam»-kjekkasen at ikke alt gikk på skinner under innspillingen av den internasjonale suksessen.

En scene, hvor han har som oppdrag å kline med Noora (Josefine Pettersen), ble nemlig for mye for den unge skuespilleren.

- Da stoppet jeg helt opp, for jeg har jo kjæreste. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle ta stilling til det, avslører han i podcasten.

Selve innspillingen av scenen ble heller ikke det enkleste han gjorde.

- Jeg ble veldig stresset, også knakk det sammen for meg. Jeg gikk bak scenen og sa at jeg var skikkelig stresset. Jeg måtte klappe meg selv hundre ganger i ansiktet før jeg fikk de til. Vi gjorde det bare to ganger, og det gikk greit, avslører han i podcasten.

Saken fortsetter under videoen.

INNSPILLING: Dagbladet oppdaget at «Skam» spilte inn scener til sesong 4 på Hasle T-banestasjon i Oslo onsdag kveld. Video: Jonas Pettersen / Dagbladet Les mer her: http://www.dagbladet.no/kultur/her-er-de-forste-bildene-fra-skam-sesong-4/67401640 Vis mer

Danser i samme dansegruppe som Herman Tømmeraas

Denne siste sesongen lå hovedfokuset på den muslimske karakteren «Sana Bakkoush» som ble spilt av Iman Meskini.

Foruten kulturforskjeller og religion var også kjærlighet og vennskap et tema i vårens sesong, og det var Cengiz fra Lier som fikk rollen som skulle smelte Sanas hjerte i TV-serien.

Cengiz er født 9. oktober 1997, og studerer for tiden markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania, ifølge Drammens Tidende.

På Instagram-profilen til Cengiz kan man se flere bilder av han sammen med Herman Tømmeraas som spilte rollen som «Penetrator-Chris» i samme serie.

Saken fortsetter under bildet.

• Subway •

Et innlegg delt av 🌸🐯Cengiz Al (@cengizal)

Begge guttene skal ha danset på Attic dansestudio i mange år, men har nå startet opp dansegruppa «We are 1», sammen med José Manuel Gatica og Thomas Aasgard.

Avisen skrev også at han har vært instruktør på Attic, og at han underviser i dans på deltid på Moov treningssenter på Strømsø i Drammen.

Byttet stil for å ligne på Johnny Depp

På tampen av fjoråret ble det kjent at produsent Simon Fuller, skaperen av «Idol» og «So You Think You Can Dance», har kjøpt rettighetene til serien i USA, og dermed blir det klart for den amerikanske versjonen «Shame».

NSPIRASJON: Det er ikke vanskelig å se at Cengiz Al har latt seg inspirere av Hollywood-stjernen Johnny Depps frisyre. Foto: NTB scanpix
NSPIRASJON: Det er ikke vanskelig å se at Cengiz Al har latt seg inspirere av Hollywood-stjernen Johnny Depps frisyre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forventningene er store rundt hvilke amerikanske skuespillere som skal spille de populære karakterene fra den norske serien.

Overfor Dagbladet forklarte skuespiller Cengiz Al at han drømmer om at en av Hollywoods største stjerner får rollen som Sanas flamme.

- Johnny Depp, sa han bestemt og forklarte videre at han selv har drømt om å spille i storfilmen «Pirates of the Caribbean».

Saken fortsetter under videoen.

FERDIG: Cengiz Al (Yousef) avslører hvilke superstjerne som fikk ham til å klippe håret, og som han også ser på som sin største inspirasjon skulle ønske at spilte rollen som Yousef i den amerikanske versjonen av den norske suksess-serien. Video: Marie Røssland Vis mer

- Det hadde vært fett. Jeg digger Jack Sparrow og er veldig fan av Johnny Depp. Det hadde vært noe av det morsomste jeg kunne ha gjort, sa han da Dagbladet møtte han under markeringen av siste «Skam»-episode i juni.

For å motivere seg selv til å gjøre en god jobb på skjermen, hentet han inspirasjon fra favorittskuespilleren.

- Jeg klippet håret som Johnny Depp da jeg fikk vite at jeg skulle være med i «Skam». Han var inspirasjonen. Jeg tenkte: «Klipp deg som han, så du føler deg flink». Jeg har jo aldri drevet med skuespill før, sa han til Dagbladet.

LES OGSÅ: Måtte oppsøke psykolog etter «Paradise Hotel»

VEIEN VIDERE: Skuespillerne i «Skam» forteller om hva planene deres i livet er etter at innspillingen nå er over. Video: Henriette Eilertsen / Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer