SÅRET: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen at hun stolte på feil person. Etter bruddet fra Robin Johansson har hun skrevet en rekke personlige innlegg om kjærlighetssorgen.  Foto: NTB scanpix
SÅRET: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen at hun stolte på feil person. Etter bruddet fra Robin Johansson har hun skrevet en rekke personlige innlegg om kjærlighetssorgen. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg stolte på feil person

Sophie Elise Isachsen bearbeider kjærlighetssorgen på bloggen.

SEOGHØR.NO: Etter bruddet mellom Robin Johansson (21) og Sophie Elise Isachsen (21) i desember har sistnevnte skrevet en rekke følelsesladede blogginnlegg, der hun forteller leserne om sorgen hun opplever etter bruddet.

Fredag skrev Harstad-jenta at hun hadde stolt på feil person, og at hun fra nå av vil være mer kritisk til hvem hun omgir seg med.

- Det eneste jeg gjorde feil, som så mange andre jenter gjør, er å stole på feil person. Jeg vet så godt hvem jeg er og hva jeg står for, og fra nå av skal jeg kun omgi meg med mennesker som deler mine etiske verdier og jeg er ferdig med det som hører fortiden til. Jeg prøver å tenke på det som har vært fint og tar med meg øvrige lærdommer videre, skriver Isachsen i et blogginnlegg fredag kveld.

Eks-kjæresten voldstiltalt

Fredag kunne Se og Hør avsløre at Johansson måtte møte i retten etter en voldsepisode i Oslo i fjor sommer. Han var blant annet tiltalt for vold mot offentlig tjenestemann.

RISIKERER FENGSELSSTRAFF: Bloggeren Robin Johansson risikerer tre måneder i fengsel etter at han onsdag måtte møte i retten i Oslo. Hans eks-kjæreste Sophie Elise Isachsen var et av vitnene i rettsaken. Her er de fotografert ved en tidligere anledning.  Foto: Andreas Fadum
RISIKERER FENGSELSSTRAFF: Bloggeren Robin Johansson risikerer tre måneder i fengsel etter at han onsdag måtte møte i retten i Oslo. Hans eks-kjæreste Sophie Elise Isachsen var et av vitnene i rettsaken. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Sophie Elise - som på tidspunktet for voldshendelsen var samboer med tiltalte - var ute på byen sammen med kjæresten og noen venner kvelden han ble arrestert. Hun måtte også forklare seg i tingretten om eks-kjærestens oppførsel den aktuelle natten.

- Sophie Elise tar sterk avstand fra Robins handlinger. Hun har i sin forklaring i retten uttalt at dette har fått store konsekvenser for forholdet deres. De er ikke lenger kjærester, har kjendisbloggerens manager Marte Schei sagt til Seoghør.no.

Nær nervøst sammenbrudd

Det er tydelig av bloggen hennes at Sophie Elise for tiden prøver å bearbeide bruddet. Torsdag denne uken delte hun nok et personlig blogginnlegg der hun forteller at hun var nær ved å få et nervøs sammenbrudd.

- Alt, alle følelser jeg har holdt inne i løpet av det siste året kom brasende ut på en gang. Jeg tenkte for meg selv at enten så klikker jeg helt nå og får et nervøst sammenbrudd, eller så pakker jeg bort følelsene så kommer det nervøse sammenbruddet senere. Det ville ikke bare gå over, skriver den populære bloggeren i innlegget «Hilsen en som har fått hjertet sitt knust».

BLOGG-PAR: Robin og Sophie Elise var sammen fra sommeren 2014 til desember 2015. Her avbildet under sistnevntes deltagelse i TV2's "Mitt Dansecrew".  Foto: Tor Lindseth
BLOGG-PAR: Robin og Sophie Elise var sammen fra sommeren 2014 til desember 2015. Her avbildet under sistnevntes deltagelse i TV2's "Mitt Dansecrew". Foto: Tor Lindseth Vis mer

Da Se og Hør møtte 21-åringen på Vixen Blog Awards i forrige uke fortalte hun at det føltes helt riktig å dele kjærlighetssorgen med leserne.

- Jeg tror leserne mine synes det er godt å ha noen å kunne relatere seg til, som faktisk er ærlig og forteller hvordan ting er når man går gjennom noe kjipt i livet. Jeg vil mye heller dele det, og at dét føles litt ubehagelig, enn å ikke dele det.

LES OGSÅ: Sophie Elises ekskjæreste voldstiltalt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.