- Jeg stolte på feil person

Sophie Elise Isachsen bearbeider kjærlighetssorgen på bloggen.

SÅRET: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen at hun stolte på feil person. Etter bruddet fra Robin Johansson har hun skrevet en rekke personlige innlegg om kjærlighetssorgen.  Foto: NTB scanpix
SÅRET: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen at hun stolte på feil person. Etter bruddet fra Robin Johansson har hun skrevet en rekke personlige innlegg om kjærlighetssorgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter bruddet mellom Robin Johansson (21) og Sophie Elise Isachsen (21) i desember har sistnevnte skrevet en rekke følelsesladede blogginnlegg, der hun forteller leserne om sorgen hun opplever etter bruddet.

Fredag skrev Harstad-jenta at hun hadde stolt på feil person, og at hun fra nå av vil være mer kritisk til hvem hun omgir seg med.

- Det eneste jeg gjorde feil, som så mange andre jenter gjør, er å stole på feil person. Jeg vet så godt hvem jeg er og hva jeg står for, og fra nå av skal jeg kun omgi meg med mennesker som deler mine etiske verdier og jeg er ferdig med det som hører fortiden til. Jeg prøver å tenke på det som har vært fint og tar med meg øvrige lærdommer videre, skriver Isachsen i et innlegget «Hilsen en som har fått hjertet sitt knust».

Da Se og Hør møtte 21-åringen på Vixen Blog Awards i forrige uke fortalte hun at det føltes helt riktig å dele kjærlighetssorgen med leserne.

- Jeg tror leserne mine synes det er godt å ha noen å kunne relatere seg til, som faktisk er ærlig og forteller hvordan ting er når man går gjennom noe kjipt i livet. Jeg vil mye heller dele det, og at dét føles litt ubehagelig, enn å ikke dele det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer