- Jeg stoler ikke på deres hensikter

Madcon-stjernen tror singellivet kan bli langvarig.

SINGEL: Tshawe sier til Dagbladet Fredag at han har blitt mer skeptisk til jenters hensikter.  Foto: Stella Pictures
SINGEL: Tshawe sier til Dagbladet Fredag at han har blitt mer skeptisk til jenters hensikter. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Suksessduoen Madcon har blitt en av Norges største eksportvarer på musikkfronten de siste årene, og Tshawe Baqwa (30) og Yosef Wolde-Miriam (32) har herjet både norske og europeiske hitlister med låter som «Beggin» og «Glow».

Å være store stjerner har imidlertid kostet, og mens Yosef tidligere har fortalt at han savner sin lille sønn, Noah, voldsomt når han er ute på jobbreiser, har Tshawe vært uheldig på kjærlighetsfronten.

I mai kunne Se og Hør avsløre at 30-åringens åtte måneder lange forhold til Porsgrunn-jenta Andriane Skentos hadde tatt slutt. Og i et ferskt intervju med Dagbladet Fredag innrømmer Madcon-stjernen at kjærligheten har gått på bekostning av karrieren.

- Jeg husker jeg så Bill Murray sitte på sengekanten i «Lost in Translation». Da tenkte jeg: hvis jeg blir 45 år, i en hotellsuite i Tokyo, og jeg tenker at jeg er familiens overhode, at Madcon har kommet så høyt på stjernehimmelen som vi kan, men at jeg er ensom og alene...da kommer jeg til å akseptere min skjebne. Jeg er villig til å gå glipp av den sanne kjærligheten, for å komme dit jeg vil, sier Tshawe til avisen.

Med en suksessfull karriere og gode penger i banken, mangler det imidlertid ikke på interesserte jenter. Men ifølge Tshawe har han blitt mer skeptisk til det motsatte kjønn etter at han ble kjent.

- Problemet er at jeg blir paranoid. Jeg stoler ikke på deres hensikter. Men det er jo en følge av denne bransjen. Du mister venner, du ser hvem som unner deg all suksess i verden, og hvem som ikke gjør det. Men jeg har ikke et sosialt nettverk lenger, jeg, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:  - Savner ham når jeg er ute og reiser