- Jeg stod og kastet opp i pausene

Til slutt ble stresset for mye å takle for Alexander Rybak.

UTSLITT: I vinter ble det rett og slett for mye på én gang for Alexander Rybak. Han ble avhengig av sovepiller om natten, og kastet opp på grunn av alt stresset. Under denne «Skal vi danse»-treningen i Stockholm i februar så han rimelig sliten ut. Foto: Stella  Pictures
UTSLITT: I vinter ble det rett og slett for mye på én gang for Alexander Rybak. Han ble avhengig av sovepiller om natten, og kastet opp på grunn av alt stresset. Under denne «Skal vi danse»-treningen i Stockholm i februar så han rimelig sliten ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne måneden fortalte «Fairytale»-stjernen Alexander Rybak (25) til Seher.no at han er overrasket over at karrieren kun har gått oppover det siste året. 

Men den overraskende suksessen, som inkluderte deltagelse i den svenske versjonen av «Skal vi danse», innspilling av ukrainsk «X-Faktor» og en rekke konserter rundt i Europa, ble til slutt for mye for 25-åringen. I vinter gikk han nemlig på en kraftig smell.

- Kjæresten min (Maria Slyngstad, red.anm.) var på ferie i Latin-Amerika uten telefon og jeg var så redd for at noe skulle skje henne, for at hun skulle bli kidnappa. Jeg fikk ikke sove, forteller Rybak åpenhjertig til Dagbladet Magasinet.

At den tidligere MGP-vinneren i våres ble fotografert mens han klinte med «Skal vi danse»-partneren Malin Johansson, hjalp vel heller neppe på stressnivået. Den talentfulle fiolinisten begynte i hvert fall å ta betydelige doser med sovepiller.

- Jeg kan ikke beskrive hvor redd jeg var, det var som om jeg mistet kontrollen på verden. Jeg begynte å bruke flere og flere sovepiller, ble avhengig av nesespray, fikk vondt i magen, ble så stressa at jeg begynte å kaste opp under innspillingene i Sverige, forteller han videre til Dagbladet Magasinet.

I den tunge perioden gikk han til en rekke psykologer, uten at han følte at det hjalp nevneverdig. Rybak begynte å tenke på sin avdøde helt, skuespiller Heath Ledger, som døde av en overdose sovepiller i 2008, og på James Dean, og på andre kunstnere som døde i ung alder. Samtidig tok han selv «ganske mange» sovepiller hver natt. 

Heldigvis har det siden gått mot lysere tider for den unge artisten. Han er fortsatt sammen med kjæresten Maria, og han har dessuten nettopp gjort sin debut som medprogramleder - for TV2-programmet «Allsang på grensen».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun slet selv med rusproblemer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer