Marion Ravn:

- Jeg sto på bar bakke etter bruddet

Marion Ravn åpner opp om tiden etter skilmissen med Andreas Ygre Wiig i 2015.

SNAKKER OM SAMLIVSBRUDDET: I et nytt intervju forteller Marion Ravn om tiden etter at hun skilte seg i 2015. Bruddet fikk mye oppmerksomhet i norsk presse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNAKKER OM SAMLIVSBRUDDET: I et nytt intervju forteller Marion Ravn om tiden etter at hun skilte seg i 2015. Bruddet fikk mye oppmerksomhet i norsk presse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

De siste årene har den norske artisten Marion Ravn (34) vernet godt om privatlivet sitt, og spesielt hva angår kjærlighetslivet sitt har hun holdt valgt å holde for seg selv.

I 2017 fant hun lykken på ny, men foreløpig er det avslørt svært lite om hvem 34-åringens utkårede er. Til Se og Hør har hun tidligere fortalt at kjæresten ikke har et ønske om å være en del av det offentlige livet hun lever, ei heller få oppmerksomhet.

- Han har lyst til å være i fred, så derfor blir det sånn, sa hun i feburar.

Utfordrende og kaotisk

Tidligere har Marion imidlertid vært i et svært offentlig forhold, og ikke minst ekteskap, med snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (38).

De to møttes i Los Angeles, og var sammen i syv år før de giftet seg i mai 2013. Etter to års ekteskap valgte derimot duoen å gå hver til sitt.

Til høsten slipper 34-åringen albumet «Mellom disse 4 vegger», og i et nytt intervju med Dagbladet forteller Marion nå om hva plata handler om, og snakker også åpenhjertig om tiden etter bruddet med 38-åringen.

- Rett etter bruddet var det utfordrende og kaotisk, og jeg sto på bar bakke. Vi bodde i hans hus, alt jeg eide var et piano, og det var det. Men jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen. Og jeg har kjøpt en leilighet på «Løkka» som jeg elsker, forteller hun blant annet til Dagbladet.

Marion Ravn forteller videre at hun har gått gjennom flere brudd som har resultert i en rekke mediesaker, blant annet bruddet fra M2M-kollega Marit Larsen (35), plateselskap og ikke minst bruddet med Ygre Wiig for fire år siden.

- Da jeg startet å bli intervjuet var jeg i tenårene, og hadde lært at man skal svare om voksne mennesker spør om noe. Men nå har jeg lært meg å holde flere ting privat, sier hun, og fortsetter:

- Jeg har startet på scratch flere ganger. Gått på trynet og reist meg opp igjen. Alle gangene har kjentes like tøffe, men jeg føler at jeg de siste årene har fått en livsendring. Nå vet jeg mer hvem jeg er og hva slags liv jeg vil ha.

Marion Ravn på besøk i P5 Radio. Der forteller henne en historie om da en venninnegjeng lå i bagasjerommet på en bil for å få plass til alle. Vis mer

Vil ha privatliv

Hun har med andre ord en klar formening om hva hun ønsker å dele med verden, noe hun tidligere også har påpekt en rekker ganger.

Også i sosiale medier holder 34-åringen kortene tett til brystet, hva gjelder sin nye kjæreste. Ikke et eneste bilde, eller kommentar har hun delt om den mystiske mannen.

Til Se og Hør kunne derimot Ravn fortelle tidligere i år at forholdet går strålende, og at de er blitt samboere.

- Ja, det har vi. Men jeg har ikke lyst til å gå i noen detaljer, svarte hun på spørsmålet om når de to ble samboere.

Ble foreldre

I likhet med Marion Ravn, har også Andreas Ygre Wiig gått videre etter bruddet.

I 2016 kunne Se og Hør avsløre at også snowboard-stjernen hadde funnet lykken på ny, med modellen Hannah Sophie Sæthre Schanz (28).

BLE FORELDRE: Hannah Sophie Sæthre Schanz og Andreas Ygre Wiig ble foreldre til sønnen Leo i slutten av 2016. Foto: Espen Solli / Se og Hør.
BLE FORELDRE: Hannah Sophie Sæthre Schanz og Andreas Ygre Wiig ble foreldre til sønnen Leo i slutten av 2016. Foto: Espen Solli / Se og Hør. Vis mer

Kun to måneder etter bekreftet det ferske paret at de ventet sitt første barn sammen, og i november samme år kom sønnen Leo til verden.

- Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie for alt det harde arbeidet du har lagt inn! Beste hilsen, stolt pappa, skrev Wiig på sin Instagram-profil den gang.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer