BLE MED HJEM: Dakota Johnson tok med seg et par ting hjem fra Fifty Shades of Grey-settet. Foto: All Over Press
BLE MED HJEM: Dakota Johnson tok med seg et par ting hjem fra Fifty Shades of Grey-settet. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg stjal en pisk og undertøy fra settet

«Fifty Shades of Grey»-aktuelle Dakota Johnson klarte ikke å holde fingrene fra fatet.

SEOGHØR.NO: Tross lunkne anmeldelser har kinointeressen rundt den erotiske dramafilmen «Fifty Shades of Grey» vært stor.

POPULÆR FILM: Fifty Shades of Grey har fått masse oppmerksomhet, selv om ikke anmeldelsene har vært spesielt positive. Foto: All Over Press
POPULÆR FILM: Fifty Shades of Grey har fått masse oppmerksomhet, selv om ikke anmeldelsene har vært spesielt positive. Foto: All Over Press Vis mer
MOTSPILLEREN: Johnson spiller mot Jamie Dornan, som spiller hovedrollen som Christian Grey. Foto: Stella Pictures
MOTSPILLEREN: Johnson spiller mot Jamie Dornan, som spiller hovedrollen som Christian Grey. Foto: Stella Pictures Vis mer

I hovedrollen som Christian Grey finner vi kjekkasen Jamie Dornan (32), milliardæren som innleder et hett S&M-forhold med uskyldige og unge Anastasia Steele, som spilles av Dakota Johnson (25).

Johnson stilte nylig opp på en spørsmålsrunde på Twitter i regi av bladet Glamour UK, og i løpet av runden, avslørte hun at hun stjal to ting fra filmsettet.

- Jeg stjal masse undertøy. Det var så komfortabelt, sa hun ifølge UsMagazine.com.


Den andre tingen hun tok har imidlertid ikke falt like mye i smak.

- Jeg tok med meg en pisk hjem. Men den er i garasjen og samler støv.

Johnson er datteren til skuespillerstjernene Don Johnson (65) og Melanie Griffith (57), men avslørte at ingen av foreldrene kommer til å se den mye omdiskuterte filmen.

- Jeg diskuterte ikke med dem før jeg sa ja til rollen. Men både moren og bestemoren min er to kvinner som har hatt sjokkerende roller, og jeg synes det er interessant at moren min har gjort lignende arbeid. De forstår at det er skuespill, og at jeg ikke kommer til å gjøre dette hele tiden. Og faren min støtter meg 100 prosent, selv om han ikke kommer til å se filmen. Ingen av foreldrene mine kommer til å se den, sa hun til Mirror.


LES OGSÅ: Hun var 14 - Han var 22