- Jeg stirret døden i hvitøyet

Maria Mena er glad hun er i live etter dramatisk flytur til Tyskland.

REDD: Maria Mena er i utgangspunktet ikke særlig glad i å fly, og fikk en støkk i seg etter flyturen til Tyskland i forrige uke.  Foto: Stella Pictures
REDD: Maria Mena er i utgangspunktet ikke særlig glad i å fly, og fikk en støkk i seg etter flyturen til Tyskland i forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da den dyktige artisten Maria Mena (25) skulle på jobbreise til Tyskland forrige uke, gikk ikke alt som planlagt.

«Jeg hadde nettopp den verste flyreisen noensinne. Da vi skulle til å lande i et fryktelig urolig vær, måtte flyet ta av igjen! Jeg var så redd, og jeg er allerede redd for å fly. Skjelver nå, men glad for å være i live. Trenger et glass vin», tvitret hun.

Dagen etter hadde 25-åringen kommet seg litt etter den dramatiske hendelsen:

«Fin treningsøkt mens jeg ser ut på et snødekt München. Glad jeg er i live etter å ha stirret døden i hvitøyet i går».

Se og Hør har vært i kontakt med managementet, som kan bekrefte en røff landing, men som ikke vil kommentere saken ytterligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Heidi Klum og Seal skilles etter syv års ekteskap  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer