TØFF PAPPA: Filmstjernen Sylvester Stallone truer datteren Sophias beilere i rollen som «Rambo». Her er hele familien samlet på «The Expandables 2»-premieren i 2012. Foto: All Over Press
TØFF PAPPA: Filmstjernen Sylvester Stallone truer datteren Sophias beilere i rollen som «Rambo». Her er hele familien samlet på «The Expandables 2»-premieren i 2012. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg stiller meg i døren med pannebånd og slakterkniv

Sylvester Stallone passer godt på datteren Sophia (16).

SEOGHØR.NO:  På kinolerretet er filmstjernen Sylvester Stallone (67) kjent som en skikkelig tøffing. I filmer som «Rambo» og «Rocky» har Stallone utnyttet sin enorme fysikk og skremt omgivelsene med muskler og en macho attitude.

Nå avslører den 67 år gamle filmstjernen at han også bruker rollefigurene på hjemmebane. Da spesielt når han skal skremme vekk datterens beilere.

Det var da Stallone var på besøk på talkshowet «The Tonight Show» sist uke han fortalte programleder Jay Leno om den noe spesielle metoden.

- Jeg stiller meg i døren med pannebånd og slakterkniv i hånden og sier: «Jeg holder øye med deg». Når jeg har det utstyret på, da er jeg Rambo, ler Stallone.

POPULÆR: Stallone er kanskje best kjent i rollen som Rocky Balboa fra den populære filmserien «Rocky». Foto: Scanpix
POPULÆR: Stallone er kanskje best kjent i rollen som Rocky Balboa fra den populære filmserien «Rocky». Foto: Scanpix Vis mer

«Rambo»-stjernen har tre døtre med kona Jennifer Flavin. Sophia (16), Sistine (15) og Scarlet (11).

For tiden er Stallone aktuell med filmen «Grudge Match» som hadde premiere i USA 1.juledag. Her spiller han en avdanket bokser sammen med blant andre Robert DeNiro.

LES OGSÅ:  Trøstet seg på ferie med døtrene