- Jeg stiller meg i døren med pannebånd og slakterkniv

Sylvester Stallone passer godt på datteren Sophia (16).

TØFF PAPPA: Filmstjernen Sylvester Stallone truer datteren Sophias beilere i rollen som «Rambo». Her er hele familien samlet på «The Expandables 2»-premieren i 2012. Foto: All Over Press
TØFF PAPPA: Filmstjernen Sylvester Stallone truer datteren Sophias beilere i rollen som «Rambo». Her er hele familien samlet på «The Expandables 2»-premieren i 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  På kinolerretet er filmstjernen Sylvester Stallone (67) kjent som en skikkelig tøffing. I filmer som «Rambo» og «Rocky» har Stallone utnyttet sin enorme fysikk og skremt omgivelsene med muskler og en macho attitude.

Nå avslører den 67 år gamle filmstjernen at han også bruker rollefigurene på hjemmebane. Da spesielt når han skal skremme vekk datterens beilere.

Det var da Stallone var på besøk på talkshowet «The Tonight Show» sist uke han fortalte programleder Jay Leno om den noe spesielle metoden.

- Jeg stiller meg i døren med pannebånd og slakterkniv i hånden og sier: «Jeg holder øye med deg». Når jeg har det utstyret på, da er jeg Rambo, ler Stallone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer