- Jeg stiller kroppen min til disposisjon

Haddy N'jie er snart klar som programleder forl Idrettsgallaen.

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Haddy N'jie 7 minutter ut i vår Weekend-sending over! 

SEOGHØR.NO: Sanger og NRK-programleder Haddy N'jie (33) leder Idrettsgallaen på Hamar 12. januar når Norge feirer sine største idrettshelter.

Det er mye forberedelse og planlegging bak programmet og Haddy er glad hun har en god kollega å støtte seg til.  

- Jeg er så heldig at jeg jobber med Anne Rimmen som kan alt det er å kunne. Hun er jo en lidenskapelig sportsidiot. Vi jobber mye med utdelere og form og spekulerer i hvem som kan vinne. Jeg er spesielt opptatt av ildsjelene, sier hun da Seoghør.no møter henne på premieren til NRK-serien «Halvbroren». 

Det blir fest og lange kjoler når Idretts-Norge skal feires, men selv prøver N'jie å tenke minst mulig på hva hun skal ha på seg på scenen. 

- Det som er fint med å jobbe i NRK er at jeg slipper å tenke på kjoler. Vi har en flink dame som heter Susanne Hoftun. Hun står for kjolevalget, så jeg kan bare stille min kropp til disposisjon så ordner hun noe fint. Det er ikke vi som er hovedpersonene på Idrettsgallaen. Vi vil ha på oss noe som er flott nok, men som ikke tar oppmerksomheten vekk fra de andre, forklarer N'jie. 

Se intervju med Haddy N'jie 7 minutter ut i vår Weekend-sending over!LES OGSÅ: - Etterpå kan man gråte så mye man vil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer