- Jeg stenger ørene for negative kommentarer

Anna Anka nekter å la seg påvirke av dommernes kritikk...

I DANSEDUELL: Anna Anka og Glenn-Jørgen Sandaker sikret seg plass videre i «Skal vi danse» etter at de vant danseduellen mot Rune Larsen i lørdagens program. Foto: Stella Pictures
I DANSEDUELL: Anna Anka og Glenn-Jørgen Sandaker sikret seg plass videre i «Skal vi danse» etter at de vant danseduellen mot Rune Larsen i lørdagens program. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Anna Anka om negative kommentarer nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Anna Anka sikret seg plass videre til neste runde av «Skal vi danse» etter at hun endte opp som vinneren i danseduellen mot Rune Larsen lørdag kveld.

Dommerpanelet ga Hollywoodfruen nest minst poeng av alle kjendisdanserne, og mente blant annet at hun burde danset mer ut og vært «mye mer usømmelig».

Også forrige uke fikk Anna sterk kritikk av dommerne, som karakteriserte dansen hennes som en tragedie.

Men Anna selv nekter å la seg påvirke av dommer-kritikken. Til Seher.no avslører hun at hun lukker ørene hver gang det kommer negativ kritikk.

- Jeg tar det ikke til meg. Jeg er mentalt sterk. Når noen kritiserer meg bare stenger jeg ørene. Det eksisterer ikke. Man kan ikke sitte å høre på sånt.

- Det er deres synspunkt, og hvem sier at det er korrekt. Jeg vil ikke høre på dårlige kommentarer.

Engasjerte personlig trener
Anna Anka og hennes dansepartner Glenn-Jørgen Sandaker trener på dansingen flere timer hver dag. For å være sterkere rustet mentalt i sin nye danse-hverdag, har den profilerte svensken økt treningsmengden ytterligere.

- Jeg har faktisk begynt med personlig trener som har begynt å kjøre vekter med meg. Dansen er ikke nok trening for meg, sier hun.

Anka mener nemlig at styrketreningen er nødvendig for at hun skal takle presset på dansegulvet.

- Når man ikke trener blir den mentale biten påvirket. Jeg kjente at jeg måtte tilbake til rutinen. Det er der jeg har styrken min, og det er der jeg er best. Når man ikke gjør sånt man er best på, går man lett under, sier Anna Anka til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Viste frem den voksende magen


Se Anna Anka om negative kommentarer her:[obj:media:10208]