- Jeg stenger ingen dører

Men akkurat nå savner ikke Jan Fredrik Karlsen talentkonkurransene.

SKIFTET KANAL: Jan Fredrik Karlsen er klar med nytt skjult kamera-konsept paÌ� TVNorge. Her er han med programdirektør Eivind Landsverk. Foto: TVNorge
SKIFTET KANAL: Jan Fredrik Karlsen er klar med nytt skjult kamera-konsept paÌ� TVNorge. Her er han med programdirektør Eivind Landsverk. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til høsten er Jan Fredrik Karlsen (38) klar for en ny runde med «skjult kamera»-program, denne gangen for TVNorge. Den tidligere sangdommeren lover mye sprell og latter i sitt nye TV-show «Kompani Karlsen».

At han ikke var med i fjorårets «Idol» eller den nye sangkonkurransen «The Voice», synes han ikke er vemodig.

- Når jeg jobber med disse sangkonkurransene jobber jeg knallhardt og gir absolutt alt av meg selv. «What you see is what you get». Så når du først går ut og er ferdig er det deilig. Så akkurat nå har det ikke vært noe savn, men det betyr ikke at jeg ikke gjerne går tilbake for å gjøre noe tilsvarende igjen. Jeg stenger ingen dører, sier han til Se og Hør.

Karlsen sier videre at han synes det er moro å få mulighet til å jobbe med så ulike TV-konsepter.

- Jeg føler at det er en del av kompetansen min å vite mye om forskjellige ting. Å kunne holde på med mye forskjellig gir meg denne kunnskapen, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ari forlater NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer