<strong>TØFFERE ENN PÅ TV:</strong> - I etterkant ser jeg jo at de kunne hatt med flere diskusjoner der jeg var innblandet. Jeg var med i mange diskusjoner der, hvis kameraene hadde vært til stede, ville gjort at jeg ble en Ståle nummer to, sier Kim Sondre Krantz Hage Foto: TV 2
TØFFERE ENN PÅ TV: - I etterkant ser jeg jo at de kunne hatt med flere diskusjoner der jeg var innblandet. Jeg var med i mange diskusjoner der, hvis kameraene hadde vært til stede, ville gjort at jeg ble en Ståle nummer to, sier Kim Sondre Krantz Hage Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg står ikke først i køen hos kvinnfolk

«Farmen»-deltageren Kim Sondre Krantz Hagen føler seg fremstilt som et hamster på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Sondre Krantz Hagen (28) er ute av «Farmen». Det ble klart etter at han tapte lørdagens tvekamp mot Tommy Rodahl - i saging. Nå er han altså ute  - og det på sin egen bursdag. Lørdag, samme dag som han ble slått ut av realityprogrammet, fyller han nemlig 28 år.

For kort tid siden ble det kjent at Krantz Hagen skadet fingeren kraftig under innspillingen av programmet. Til Seher.no mener han likevel at skaden ikke var en medvirkende årsak til at han tapte tvekampen mot Tommy.

- Jeg valgte å sjokkere ved å velge saging, men hadde ikke så sterkt fokus på dette med fingeren. Jeg merket skaden, men det var ikke det som gjorde at jeg tapte, forteller den nå 28 år gamle Farmen»-deltageren til Seher.no.

Han ble heller ikke spesielt skuffet over at han måtte reise hjem som sistemann før finaleuka.

- Nei, akkurat det tok jeg veldig bra. Det viktigste for meg var ikke bil- og hyttepremien, jeg hadde heller lyst til å prøve media og å være med i et realityprogram. Jeg er fornøyd med at jeg kan kalle meg «Farmen»-deltager 2011, kanskje i motsetning til andre som ikke kom så langt, forteller han.

Etter å ha røket ut av programmet reiste Kim Sondre rett til Paris sammen med sin romanse på gården, Kristin Glück Evensen. Etter hvert tok det slutt mellom de to, men Kim Sondre får nok av oppmerksomhet fra det kvinnelige kjønn likevel.

- Jeg er blitt en guru i Lofoten, sier den hjemsendte «Farmen»-deltageren lattermildt.

Han forklarer:

- Jeg kan jo ikke engang gå i butikken å kjøpe en liter melk uten at det skal ta 45 minutter. Men jeg trøster meg med at om halvannen uke vet ingen hvem jeg er lenger. Jeg merker det når jeg er i Oslo også - at folk hvisker og tisker når de ser meg. Det er jo lett å bli smigret, men jeg begynner ofte å flire av det og må titte vekk.

Det Kim Sondre derimot er klinkende klar på, er at han ikke har gjort det lettere for deg selv på kjærestefronten ved å være med i TV 2-programmet.

- Jeg står ikke først i køen hos kvinnfolk, de vil jo ikke ha et hamster til kjæreste, mener han.
 
- Så du føler at du har blitt fremstilt for snilt?

- I etterkant ser jeg jo at de kunne hatt med flere diskusjoner der jeg var innblandet. Jeg var med i mange diskusjoner der, hvis kameraene hadde vært til stede, ville gjort at jeg ble en Ståle nummer to, forteller Kim Sondre Krantz Hagen, som er ute av årets «Farmen» til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.    

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ingen visste om denne 24-timersregelen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer