- Jeg spytter ham i ansiktet om jeg ser ham igjen

Den britiske sangeren nekter å møte faren.

FRAVÆRENDE: Sangerens far skal nesten ikke ha vært tilstede for datteren i barndommen på grunn av sitt alkoholmisbruk.  Foto: All Over Press
FRAVÆRENDE: Sangerens far skal nesten ikke ha vært tilstede for datteren i barndommen på grunn av sitt alkoholmisbruk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske stjernen Adele (23) har stor suksess om dagen og tar musikkbransjen med storm, men privat er ikke alt like rosenrødt.

I et nytt intervju med amerikanske Vouge forteller 23-åringen om forholdet til faren Mark Evans. Han forlot Adele og moren da stjernen var liten og hun hatt minimal kontakt med ham i oppveksten.

- Jeg var klar til å ta opp kontakten igjen, men han blåser i det. Han vil aldri høre fra meg igjen. Det er ikke noe som kunne gjort meg mer rasende enn at faren min blir bestukket av pressen, sier Adele til Vouge ifølge contactmusic. 

Nylig uttalte Evans seg til britiske aviser, noe som skal ha fått «Someone Like You»-stjernen til å se rødt. Adele ble rasende da faren antydet at hun hadde problemer med menn, på grunn av hans fravær i barndommen.

- Det gjør meg rasende! Å komme tilbake etter ti år og si noe slikt. Hvordan våger han å kommentere livet mitt? Det får blodet mitt til å koke. Det føles ubehagelig for venner og familie og det gjør meg trist.

23-åringen er ikke i tvil om hva som skjer dersom hun ser ham igjen.

- Hvis jeg ser ham igjen vil jeg spytte ham i ansiktet, raser stjernen.

Evans forteller at han ikke var tilstede for datteren i barndommen fordi han hadde store alkoholproblemer.

- Jeg var alkoholiker og en forferdelig pappa for Adele og jeg føler meg råtten. Jeg drakk to liter vodka og minst åtte øl hver dag. Jeg følte det beste jeg kunne gjøre for henne var å forhindre at hun så meg så full, sier Evans ifølge nettstedet perezhilton. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Legger ikke musikken på hylla likevel  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer