- Jeg spydde på Audun Lysebakken

Politikerturen ble mer dramatisk enn planlagt for SVs Heikki Holmås.

<strong>GODE KOLLEGER:</strong>  Heikki Holmås (midten) er sammen med Audun Lysbakken en av kandidatene til å ta over rollen som leder i SV etter Kristin Halvorsen. Til venstre partikollega Bård Vegar Solhjell. Foto: Scanpix
GODE KOLLEGER: Heikki Holmås (midten) er sammen med Audun Lysbakken en av kandidatene til å ta over rollen som leder i SV etter Kristin Halvorsen. Til venstre partikollega Bård Vegar Solhjell. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: SV-toppene Audun Lysbakken og Heikki Holmås har i flere år vært gode politiske kolleger, men under en reiste til World Social Forum i India i 2004, ble de to litt bedre kjent enn de hadd planlagt på forhånd.

Til Dagbladet avslører Holmås at da de to reiste sammen med kollegaen Siri Hall Arnøy til Goa for å spise og teste strandlivet, endte han opp med å bli så dårlig at han kastet opp på Lysbakken.

Først ble Arnøy syk, og deretter var det de to mennenes tur.

- Vi kjente lukten av spy og skjønte vi var matforgiftet, sier Holmås til Dagbladet.

I løpet av det akutte sykdomsanfallet, skal Holmås ha kastet opp på partikollegaen mens de satt med en bøtte mellom seg.

Holmås sier han brukte over en dag på å hente seg inn etter episoden.

- Dagen etter var helt krise, vibare tassa rundt, spiste en enkel toast med smør og drakk cola. Vi var helt ødelagte, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Oldemor var for syk til å være her

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer