BLE LEI SEG: - Opprørt, ja. Jeg var lei meg! Man blir jo det når man jobber knallhardt, det har vært det eneste jeg har gjort i fire uker. Da er det skikkelig kjipt, sier Triana Iglesias om nesten-exiten i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE LEI SEG: - Opprørt, ja. Jeg var lei meg! Man blir jo det når man jobber knallhardt, det har vært det eneste jeg har gjort i fire uker. Da er det skikkelig kjipt, sier Triana Iglesias om nesten-exiten i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg spydde nesten på kjolen

Triana ble kvalm, opprørt og lei seg av dommerslakten i "Skal vi danse".

Se videointervjuet med Triana Iglesias og Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det sesongpremiere på "Skal vi danse", og det var den tidligere sykkelstjernen Anita Valen de Vries som måtte ta den tunge veien ut av programmet.

I den avgjørende danseduellen måtte Anita møte modellen Triana Iglesias (27), som tidligere blant annet hadde blitt slaktet av dommer Tor Fløysvik. Fløysvik sa nemlig at "det var smertefullt å se på" og at hun måtte "få beina ned på jorda".

- Jeg tenkte at jeg ikke måtte kaste opp på kjolen, for den hadde jeg lånt. Jeg var ganske kvalm egentlig. Og jeg synes det var ganske trist, jeg var jo fornøyd med meg selv. Jeg er ingen danser, og har jobbet knallhardt i fire uker. Jeg var nervøs og jeg skalv, men det var det beste jeg kunne, innrømmer hun til Seher.no.

Men det gikk altså bra for den flotte 27-åringen. Men til Seher.no forteller hun at det var svært tøft å stå der sammen med Valen mot slutten av sendingen.

- Det er ikke noe gøy å høre at man ikke danser bra, det er et slag under beltet. Jeg følte at jeg var tilbake på min første photoshot, det var litt den følelsen jeg fikk.

- Du så litt opprørt ut i pausen, Triana?

- Opprørt, ja. Jeg var lei meg! Man blir jo det når man jobber knallhardt, det har vært det eneste jeg har gjort i fire uker. Da er det skikkelig kjipt.

Trianas dansepartner, Tobias Karlsson, synes Tor Fløysviks utsagn om at det var smertefullt å se henne danse, var feil.

- Ja, det synes jeg. Jeg hadde i hvert fall ingen smerter i min kropp, smiler han til Seher.no.

Tor Fløysvik selv mener Triana Iglesias bør tåle kritikk når hun er med i et program som dette.

- Det er veldig synd hvis hun kaster opp, men hun vet hva hun går til når hun blir med i "Skal vi danse". Jeg har jo ikke forandret meg, jeg har vært den samme personen helt siden jeg startet. Det må hun bare tåle, sier han til Seher.no.

- Har du ingen dårlig samvittighet?

- Nei. Jeg har aldri fått dårlig samvittighet for å være ærlig, humrer han.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Det blir godt å få mamma hjem
 
Se videointervjuet med Triana Iglesias og Tor Fløysvik her:

[obj:media:8031]


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.