Øyunn Krogh og Levi Try:

- Jeg spurte Levi om det var greit

«Farmen kjendis»-profilen avslører hva som sto i de private brevene hun mottok inne på gården.

AVSLØRER: Øyunn Krogh deler hva som sto i de private brevene. Foto: Privat
AVSLØRER: Øyunn Krogh deler hva som sto i de private brevene. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Å være borte fra de som står oss aller nærmest er ingen enkel sak, og det får deltakerne i «Farmen kjendis» kjenne på. I ukevis er de på en gård med mer eller mindre fremmede mennesker, uten å ha kontakt med familie, venner og sine kjære. Det tærer på for noen av dem.

Årets «Farmen kjendis»-sesong er i gang for fullt, og nylig kunne man se at deltakerne hadde fått brev hjemmefra. Det satte følelsene i sving hos flere.

En av de som fikk en emosjonell reaksjon var tidligere «Sommerhytta»-vinner Øyunn Krogh (26), som mottok brev både fra nær familie og kjæresten Levi Try (24).

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

I onsdagens episode fikk man se brev-seansen på TV, men man fikk imidlertid ikke vite alt innholdet i deltakernes brev. Nå har imidlertid Krogh delt et innlegg på Instagram hvor hun viser frem de private brevene.

På Instagram deler hun flere bilder av posten hun mottok, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. Flere av Kroghs følgere virker å bli både rørt, smigret og lattermilde av innholdet.

En av de andre deltakerne på «Farmen kjendis», Sophie Elise Isachsen (27), legger ikke skjul på hva hun mener om brevet fra Kroghs kjæreste:

«Det brevet fra Levi var tidenes underholdning der inne», kommenterer influenseren.

TEGNET: Øyunn Kroghs kjæreste brukte ikke bare ord, han tegnet også. Foto: Privat
TEGNET: Øyunn Kroghs kjæreste brukte ikke bare ord, han tegnet også. Foto: Privat Vis mer

Spurte om lov

- Jeg spurte Levi om det var greit at jeg delte brevene. Han skrev veldig mye, så jeg fikk lov til å dele noe, uttaler Krogh overfor Se og Hør om at hun valgte å dele brevene med følgerne sine.

«Farmen kjendis»-deltakeren forteller også at hun er takknemlig for at hennes nærmeste gadd å legge ned en innsats. Hun påpeker at hun tross alt ikke hadde vært borte så lenge, og at hun ikke var sikker på at de hadde rukket å savne henne.

«SOMMERHYTTA»: Øyunn Krogh og Levi Try vant «Sommerhytta», men ikke uten å støte på problemer på veien. Video: TV 2 Vis mer

Krogh legger ikke skjul på at hun ble rørt av brevene hun mottok inne på gården, og syntes det var godt å kjenne på hvor mye hun setter pris på de der hjemme.

PROSJEKT: Levi Try la inn mye innsats i brevet som skulle sendes. Foto: Privat
PROSJEKT: Levi Try la inn mye innsats i brevet som skulle sendes. Foto: Privat Vis mer

Brev, tegninger og quiz

Kjæresten Levi Try hadde virkelig lagt ned en stor innsats i brevene. Det var både dilemmaer og tegninger for å underholde, i tillegg serverte han en quiz, hvor han stilte spørsmål om alle de andre deltakerne inne på gården. Det ble tatt godt imot.

Håndskriften til Try får også en del oppmerksomhet.

HÅNDSKRIFT: Mye tyder på at Levi Try hadde en mistanke om at håndskriften hans ville bli et tema. Foto: Privat
HÅNDSKRIFT: Mye tyder på at Levi Try hadde en mistanke om at håndskriften hans ville bli et tema. Foto: Privat Vis mer

- Jeg sa til de andre: «Dette er Levi som prøver å skrive pent, bare så dere vet det», forteller Krogh, og følger opp:

- Jeg har sett håndskriften hans før og kunne se at dette er han som har prøvd. Da jeg kom hjem fortalte han at han hadde brukt tid på å få det pent.

Ifølge Krogh var de andre inne på gården enig i at håndskriften kunne ha vært penere, men samtlige syntes også at det var spesielt fint med nettopp håndskrevne brev.

Brev fra gravid søster rørte

Kjærestens brev var ikke det eneste som berørte Krogh. Da hun var inne på gården ventet hun nemlig på å bli tante. Brevet fra hennes gravide søster traff henne midt i hjertet.

- Jeg har to søstre som er enormt gode til å skrive, så de vet akkurat hvilke knapper de skal trykke på, innrømmer Krogh lattermildt over telefonen.

VENTET TANTEBARN: Øyunn Kroghs gravide søster var også blant de som skrev noen ord. Foto: Privat
VENTET TANTEBARN: Øyunn Kroghs gravide søster var også blant de som skrev noen ord. Foto: Privat Vis mer

Brevet fra søsteren har tydelig truffet andre også. Krogh kan nemlig fortelle at hun har mottatt flere meldinger i sosiale medier.

- Jeg har fått litt meldinger. Enten ler de litt av Levis tegninger eller så er det meldinger fra folk som rett og slett felte en liten tåre da de leste brevene, kanskje spesielt de som har lest søsteren min sitt.

- Jeg er veldig lettrørt, så jeg kan relatere til å ty til tårene av andres brev, legger Krogh til.

OPPMUNTRING: Øyunn Kroghs pappa kom med noen oppmuntrende ord. Foto: Privat
OPPMUNTRING: Øyunn Kroghs pappa kom med noen oppmuntrende ord. Foto: Privat Vis mer

- Det var egentlig ikke meningen

Levi Try kan på sin side opplyse overfor Se og Hør at han egentlig hadde tenkt til å sende et veldig enkelt brev.

Han forklarer at han fikk vite om brev-ordningen veldig kort tid før hans bidrag skulle sendes sammen med brevene fra Kroghs familie, og at det også var en del koordinering inne i bildet. Try var nemlig opptatt alle disse dagene og hadde dårlig tid.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det var derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

Bare én dag før fristen måtte han sette i gang.

- Egentlig tenkte jeg at hun sikkert ikke bryr seg så mye, mener Try, og innrømmer at det kanskje høres ille ut.

Videre røper han at det egentlig bare var seks dager siden kjæresten hadde reist da han skulle skrive brev, så savnet hadde ikke rukket å bli så veldig stort ennå.

Det startet derfor med en tanke om at han skulle gjøre det enkelt. Han fant frem en notatbok for å skrive en litt enkel hilsen på et «kladdeark».

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» har denne uka tatt grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var egentlig ikke meningen at det skulle være en sånn voldsom innsats bak det, innrømmer Try, før han forklarer at brevprosjektet stadig ble større.

- Selv om jeg egentlig ikke hadde rukket å savne henne så voldsomt, innså jeg etter hvert at det jo var en del ting jeg savnet. Det hadde vel ikke blitt vasket tøy siden hun dro, det begynte å bli rotete og jeg hadde ingen å dra på hytta med. Så begynte jeg å skrive ned disse tingene og tegne litt.

BOK: Etter hvert ble brevet til Levy Try til en bok. Foto: Privat
BOK: Etter hvert ble brevet til Levy Try til en bok. Foto: Privat Vis mer

- Gikk jo til helsike da

Etter hvert ble det såpass mye at Kroghs kjæreste bestemte seg for at han like gjerne kunne sende hele notatboken. Da startet prosjektet om å fylle den ut. Det skulle han komme til å angre litt på etter hvert.

- Det ble jo et litt større prosjekt enn jeg hadde tenkt, men Øyunn ble veldig glad og det er jo det viktigste, sier Levi Try med varme i stemmen.

SØTE ORD: Levi Try serverte ikke bare underholdning og tegninger, men også mange søte ord. Foto: Privat
SØTE ORD: Levi Try serverte ikke bare underholdning og tegninger, men også mange søte ord. Foto: Privat Vis mer

Han legger også til at det hjalp godt med tegningene, ettersom han da enklere kunne fylle alle sidene. Det slet han nemlig litt med.

Slik kom også ideen om en quiz. Han lette etter ting som kunne fylle ut boken og quizen.

- Jeg håpet egentlig på at hun ikke hadde vist håndskriften min til noen andre, men det gikk jo til helsike da, flirer Try.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Dorthe Skappel: Ville trekke seg - stilte ultimatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer