- Jeg spurte Gud om å få en baby

TV-stjernen Nia Long fikk vite at hun ville få vansker med å bli gravid - helt til magen begynte å vokse.

TV-SUKSESS: Nia Long er best kjent for norske TV-seere som kjæresten til Will Smith i TV-serien «Fresh Prince of Bel Air». Foto: Warner Brothers
TV-SUKSESS: Nia Long er best kjent for norske TV-seere som kjæresten til Will Smith i TV-serien «Fresh Prince of Bel Air». Foto: Warner Brothers Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Nia Long - best kjent for sin rolle som kjæresten til Will Smith i serien «Fresh Prince of Bel Air» - jubler etter at hun fikk vite at hun snart skal bli mamma for andre gang.

Ifølge bladet Ebony skal legene ha gitt Long beskjed om at hun ville få problemer med å bli gravid på nytt, etter at hun for 11 år siden fødte sønnen Massai.

I sin desperasjon etter å utvide familien sammen med kjæresten Ime Udoka, skal Nia ha bedt høyere makter om hjelp.

- Jeg spurte Gud om å få en baby, og så ble jeg gravid, sier hun til Ebony ifølge People.

Long sier hun gleder seg til å bli mamma for andre gang i en alder av 40 år.

- Legene sier at man bør få barn før man fyller 40, og samfunnet sier kvinner bør gifte seg før de fyller 30, for ingen mann vil ha en kvinne over 30.

- Men man er ikke i nærheten av å være den kvinnen man vil være før man fyller 30, og jeg synes at dersom man bruker den tiden man trenger, så vil vi som kvinner gjøre færre feil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Presidenten uteble da datteren ble født

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer