Jørgine Massa Vasstrand:

- Jeg sprekker på ekte

Terminen begynner å nærme seg med stormskritt for Jørgine Massa Vasstrand.

SPREKKEFERDIG: Det begynner for alvor å nærme seg fødsel for Jøringe Vasstrand, Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPREKKEFERDIG: Det begynner for alvor å nærme seg fødsel for Jøringe Vasstrand, Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli ble det kjent at influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (32), også kjent som «Funkygine», venter barn igjen.

Det blir hennes fjerde barn, og andre sammen med ektemannen Morten Sundli.

11. desember delte Vasstrand et bilde på Instagram hvor hun skrev at det var tre uker igjen til termin. Det betyr at en fødsel trolig er rett rundt hjørnet.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Innmari klar

Siden da, og spesielt i julen, har influenseren vært uvanlig lite aktiv på sosiale medier. Det har gjort at flere har mistenkt at barnet allerede er født, og at de nyter tiden med den nyfødte i fred og ro.

Torsdag tok den kommende firebarnsmoren imidlertid til Instagram igjen etter en lang pause, og avkreftet at hun hadde født.

«Ikke for å røpe noe, men jeg er fortsatt gravid», skrev hun til et bilde av seg selv hvor hun viser frem magen på Instagram Story.

I tillegg har 32-åringen postet et innlegg på bloggen, hvor hun deler en siste oppdatering med leserne.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Der skriver hun at hun er meget gravid, faktisk mer gravid enn noen gang.

- Det er faktisk ikke bare en følelse at jeg er sprekkeferdig, jeg sprekker på ekte. Magestørrelsen har overgått de tre forrige svangerskapene og det dukker opp nye strekkmerker hver dag.

Funkygine understreker at strekkmerkene absolutt ikke er verdens undergang, men at hun gjerne skulle vært foruten flere.

Hun kunne imidlertid også vært foruten alle de andre plagene som følger ved en graviditet, som halsbrann, dårlig søvn, kynnere og hormoner som løper løpsk.

- Ingen ting å klage på med andre ord, og det er tross alt en god følelse at jeg er så innmari klar for å føde.

Jørgine Massa Vasstrand har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Siste gang noensinne

Foran denne fødselen, som blir Vasstrands fjerde, har hun store planer om at skal gå roligere for seg enn de tre første - hvor hun har blitt satt i gang og hatt det hun beskriver som «kaotiske» fødsler.

- Denne gangen har jeg derimot ambisjoner om å være mer til stede, få med meg mer av det som skjer og faktisk huske fødselen i etterkant. Er jo tross alt siste gangen. NOENSINNE, skriver hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Litt vemodig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer