NY UKE: Olav Harald Ulstein slo Magnus Melkeraaen i søndagens «Farmen»-tvekamp, og sikret seg med det en ny uke på gården. Foto: Alex Iversen/TV 2
NY UKE: Olav Harald Ulstein slo Magnus Melkeraaen i søndagens «Farmen»-tvekamp, og sikret seg med det en ny uke på gården. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Jeg sprakk da jeg så bildet av henne

Brevet fra datteren ble «Farmen»-deltagerens redning.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag var det Magnus Melkeraaen (28) som måtte ta den tunge veien ut av TV 2-programmet «Farmen» etter å ha tapt tvekampen mot Olav Harald Ulstein. Mandag ble som ventet Alina Vassnes (24) valgt til ny storbonde.

I den samme episoden fikk de gjenværende deltagerne endelig brev fra sin kjære hjemme. Det ble en svært følelsesladet affære for flere av dem, deriblant Olav Harald, som tydelig måtte gi tapt for tårene.

- Et vendepunkt

- He he, jeg måtte bøye meg i støvet for følelsene der, ja. Det var helt ubeskrivelig. Jeg hadde lenge lurt på hvordan de hjemme hadde det, så brevene ble på en måte et vendepunkt for meg inne på «Farmen», forteller han til Seoghør.no.

- På hvilken måte ble det et vendepunkt for deg?

- Det ble et vendepunkt i den forstand at hver gang jeg hadde det tungt, tok jeg fram brevene igjen. Det sørget for at jeg umiddelbart var «fit for fight».

Hjemme har den staute 51-åringen fra Sykkylven kjæresten Grethe Helen Tynes, samt sin 13 år gamle datter, Pernille.

- Hun betyr alt

- Da jeg fikk brevene, visste jeg at det ville bli tøft å holde tilbake. Men det er ikke noe stort problem for meg å vise følelser, jeg er jo et følelsesmenneske. Men da jeg så bildet av Pernille, da sprakk det for meg, erkjenner han.

- Hva skrev hun?

- Hun skrev litt om skolen, hun har nettopp begynt på ungdomsskolen. Og så skrev hun at hun var veldig fornøyd med valgfagene og at hun er glad i og savnet meg. Da var veien kort til at tårene tok meg.

«Farmen»-deltageren legger ikke skjul på at han har et veldig nært og godt forhold til sin lille øyesten.

- Vi har et fantastisk godt forhold. Hun er en skikkelig pappajente. Jeg er ekstremt glad i henne, hun betyr rett og slett alt for meg, sier Olav Harald til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 onsdag klokka 21.40.

LES OGSÅ: Her er mannen som tok seg inn på Farmen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer