Ryan Reynolds:

- Jeg spør vanligvis om jeg kan forlate flyet

Hollywood-stjernen forteller om slitsomme flyturer med barna sine.

VIL FORLATE FLYET: Skuespiller Ryan Reynolds forteller åpent om de slitsomme flyturene med barna James og Inez. Her med kona Blake Lively og de to små i 2016. Foto: NTB scanpix
VIL FORLATE FLYET: Skuespiller Ryan Reynolds forteller åpent om de slitsomme flyturene med barna James og Inez. Her med kona Blake Lively og de to små i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke avslørte stjerneparet Blake Lively (31) og Ryan Reynolds (42) at de venter sitt tredje barn. Fra før har paret døtrene Inez (2) og James (4), men nå er altså enda et tilskudd til familien på vei.

Den gledelige nyheten delte duoen ved at Lively dukket opp med voksende babymage på den røde løperen under premieren av «Pokémon: Detective Picachu».

OVERRASKET: Stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds overrasket en hel verden, da de dukket opp på rød løper forrige uke. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Stjerneparet Blake Lively og Ryan Reynolds overrasket en hel verden, da de dukket opp på rød løper forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ber om å forlate flyet

Stjerneparet har fra før av en svært hektisk hverdag som Hollywood-skuespillere med mye reising - og ikke minst tilværelsen som småbarnsforeldre.

Barna blir alltid med på reisefot, men det å reise med to småbarn - særlig på fly - er ikke alltid like enkelt. Det har Reynolds fått erfare.

Nylig fortalte Hollywood-stjernen humoristisk om hvordan det er å fly med barna James og Inez.

I et intervju med People beskriver Reynolds flyreiser med to små barn som en ubehagelig opplevelse.

- Vanligvis når jeg er på et fly med barna mine, går jeg opp til de ansatte og spør om jeg kan forlate flyet, forteller Reynolds spøkefullt, og legger til:

- I 99 prosent av tilfellene blir jeg fortalt at jeg må bli sittende, så da må jeg bare lene meg tilbake og lengte etter å dø.

SMÅBARNSFAR: Ryan Reynolds innrømmer at det ikke alltid går smertefritt for seg når han er ute og flyr med døtrene Inez og James. Her avbildet i New York i august. Foto: NTB scanpix
SMÅBARNSFAR: Ryan Reynolds innrømmer at det ikke alltid går smertefritt for seg når han er ute og flyr med døtrene Inez og James. Her avbildet i New York i august. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heldigvis er de to om å ta seg av barna, og Reynolds forteller at paret aldri jobber samtidig - slik at de skal få mest mulig tid sammen som familie.

- Blake og jeg spiller aldri inn filmer samtidig. Hvis hun er på en filminnspilling i Thailand og jeg i Vancouver, så ville vi aldri se hverandre. Vi opererer som en enhet, og det fungerer veldig bra for oss.

- Om vi er i Spania eller Utah eller New York, så lenge vi er sammen, er vi hjemme, avslutter «Deadpool»-stjernen.

Vis mer

Avslørte hemmeligheten bak ekteskapet

Blake Lively og Ryan Reynolds giftet seg i 2012, og regnes som et av Hollywoods mest stabile par.

Duoen møtte hverandre for første gang i 2010 under innspillingen av superheltfilmen «Green Lantern», men på den tiden var de begge i andre forhold.

Året etter dro de på en dobbeltdate, og har siden den gang vært stormforelsket.

Sammen har de som tidligere nevnt barna Inez og James Reynolds, men til tross for travelt småbarnsliv, ser det likevel ut til at duoen klarer å beholde gnisten i forholdet.

I et intervju med People i fjor avslørte 42-åringen hemmeligheten bak det lange forholdet og ekteskapet.

- Vi er veldig bevisste på å være til stede som foreldre. Jeg kommer fra en stor familie, og det gjør Blake også. Vi ønsker begge å skape et veldig varmt og godt miljø for barna våre, sa Ryan til People.

Det er imidlertid ikke første gangen skuespillerstjernen har fortalt åpent om småbarnstilværelsen.

I 2017 la han ikke skjul på at familielivet er det beste som kunne skjedd ham.

Den gang avslørte nemlig skuespilleren at han kunne tenke seg å få flere barn med «Gossip Girl»-stjernen i fremtiden.

- Lykken er å få ni døtre, uttalte han til OK Magazine.

Vis mer

Tok et oppgjør med rykteflommen

I fjor gikk det likevel spekulasjoner om at ekteskapet mellom de to stjernene hadde vært på bristepunktet.

Dét ville ikke Ryan Reynolds ha noe av. Skuespilleren, som er kjent for å spøke om og med kona i sosiale medier, så seg nødt til å ta et oppgjør med ryktene.

Påstandene gikk blant annet ut på at ekteparet ikke fikk tilbrakt noe tid sammen lenger.

- Hadde det bare vært så vel! Jeg kunne trengt mer alenetid, fleipet 42-åringen på sin Twitter-konto.

Lively og Reynolds er kjent for å være spøkefugler begge to, og går ikke av veien for å gjøre pek mot hverandre på sosiale medier. Ryans svar på ryktene ble, kanskje ikke så overraskende, hyllet av fansen. Flere av dem - blant annet Twitter-brukere fra India - beklaget til og med på vegne av sitt land for de falske nyhetene.

Til tross for at ekteparet har travle karrierer på hver sin kant, ser det ut til at alt er i skjønneste orden.

LES OGSÅ: Overrasket etter sjokkbryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer