Chrissy Teigen:

- Jeg spiste mat fra søppelbøtta

I ett år gravde Chrissy Teigen gjennom søpla for å finne maten hun var besatt av.

LITE SELVHØYTIDELIG: Chrissy Teigen er ikke flau for å by på seg selv. Nå gjør hun det igjen. Foto: NTB Scanpix
LITE SELVHØYTIDELIG: Chrissy Teigen er ikke flau for å by på seg selv. Nå gjør hun det igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den frittalende modellen Chrissy Teigen (33) skaper stadig overskrifter for sine morsomme og freidige kommentarer. Hun legger ikke mye mellom når hun uttaler seg i sosiale medier, og ofte går det ut over ektemannen, artisten John Legend (40).

Den norskættende stjernen og Legend, som denne uken ble kåret til Peoples mest sexy mann, har vært gift siden 2013 og sammen har de barna Luna (3) og Miles (1).

I tillegg til modellkarrieren gjør 33-åringen det også stort som forfatter. Hun er et selverklært «matvrak», har skrevet to kokebøker, deltatt på en rekke matprogrammer og tidligere denne måneden lanserte hun nettsiden Cravings hvor hun blant annet deler matoppskrifter.

«Spiser alt»

I helgen kom Chrissy med en avsløring om sine tidligere matvaner som kanskje fikk noen til å sette kaffen i halsen.

På spørsmål om «Hva er det mest uprofesjonelle du noen gang har gjort på jobb?», svarte den mørke skjønnheten følgende:

- Å bli tvunget til å dekke minuset i kassa fra egen lomme fordi regnskapet ikke stemte. Og å spise fra søppelbøtta.

Siste del av kommentaren vakte raskt interesse blant hennes 13 millioner Twitter-følgere, og en ville vite hva hun spiste fra søpla.

- Det pleide å være et sted som het Tocano eller noe i den duren. De hadde hjemmelagd pommes frites med chipotle bbq saus. Dette var lunsjen min hver dag i ett år. Når noen kastet maten, så plukket jeg den opp fra søpla fem timer senere, fjernet rusk og rask, og spiste det, delte hun.

Men halvspist mat er ikke det eneste Chrissy er villig til å putte i munnen sin. Nylig innrømmet tobarnsmoren nemlig også at hun ikke hadde hatt noe i mot å prøvesmake menneskekjøtt.

- Det er faktisk ikke noe jeg ikke ville spist, drukket eller prøvd ut. Jeg hadde spist et menneske hvis personen sa at det var ok først, delte hun, ifølge Contact Music, og la til:

- Ville ikke du prøvd en liten bit menneskekjøtt hvis du var på en veldig fancy restaurant?

Også alvorlig

I tillegg til mye humor og fleiping, så tar også Chrissy Teigen opp viktige temaer som fødselsdepresjon, kroppsfiksering, strekkmerker og amming.

I vår åpnet hun seg blant annet opp om forholdet til egen kropp, etter at hun ble mor for andre gang, da sønnen Miles Theodore Stephens kom til verden i mai 2018.

Det var på Twitter at Teigen startet en spørsmål og svar-seanse med seg selv, hvor hun stilte et spørsmål som hun tydeligvis ofte får høre.

«Hvordan jeg kan spise som dette?» Vel, jeg veier omtrent 20 pounds (som tilsvarer ca. 10 kilo, jour. anm.,) mer enn før jeg fikk Miles, og han er ti måneder gammel. Jeg har aldri mistet de siste kiloene, rett og slett fordi jeg er så glad i mat. Jeg avfinner meg med at dette er min nye normal, nå når jeg har hatt denne vekten så lenge!»

Under innlegget fortalte hun videre at hun hadde vært på sitt tynneste etter fødselen av datteren Luna, men da slet hun med fødselsdepresjon.

«Jeg tar heller denne vekta og denne følelsen», påpekte hun.

- Dere er brutale

Som modell og Hollywood-stjerne har Teigen måtte tåle en rekke negative kommentarer rundt egen vekt . Da Emmy-utdelingen gikk av stabelen i fjor høst, fikk hun blant annet mye oppmerksomhet på grunn av kroppen sin.

PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun stilte da i en lekker kjole fra Zuhair Murad, men det mange bet seg merke i var magen hennes. Flere spurte nemlig om hun var gravid igjen, bare et halvt år etter at hun hadde blitt mor. Dette fant hun seg rett og slett ikke i.

- Jeg fødte nettopp et barn, men takk for at du er såååå ærbødig, svarte hun sarkastisk.

Senere fulgte Chrissy opp med en ny Twitter-melding, der hun tilsynelatende uttrykte sin frustrasjon over folks frekke kommentarer:

- Dere er virkelig brutale, folkens.

LES OGSÅ: - Redigerte hun virkelig rumpa mindre?

BLOKKERT: Chrissy Teigen og president Donald Trump er ikke bestevenner. Nylig ble det igjen bråk mellom dem på Twitter. Video: Viaplay. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer