SPSITE ALT HAN KOM OVER: - Jeg prøvde meg på alt, drakk saltvann, og spiste til og med kattemat og tang fra sjøen, Tore Wialliam Arvesen. Foto: TV 2
SPSITE ALT HAN KOM OVER: - Jeg prøvde meg på alt, drakk saltvann, og spiste til og med kattemat og tang fra sjøen, Tore Wialliam Arvesen. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg spiste kattemat og tang

Farmen-Tore raste ned 29 kilo.

SEHER.NO:  Nå angrer Tore William Arvesen (44) kjent fra  «Farmen» at han ikke spiste kumaten, såkalte gåsepellets under TV-innspillingen.

Den eneste grunnen til at han overlevde, var at han var helt ukritisk til hva han puttet i seg. Det skriver VG.

- Jeg prøvde meg på alt,drakk saltvann, og spiste til og med kattemat og tang fra sjøen. Det handlet bare om å få en metthetsfølelse, og få noe i magen som sveller, forteller han til avisen.


Den høyreiste bestefaren o fra Fredrikstad veide 135 kilo da han kom in på farmen i fjor høst. Lavt matinntak og knallhard fysisk jobbing fra morgen til kveld førte til et vekttap på 29 kilo og påfølgende helseplager.

Fredrikstadmannen mistet nemlig så mye muskelmasse og i kveldens episode pådrar han seg prolaps i ryggen.

- Det er jo ikke sunt i det hele tatt. jeg kunne jo blitt syk, innrømmer Tore, men kan av hensyn til seriens spenning ikke avsløre hvordan helsen utvikler seg.

Han måtte likevel sykemelde seg fra sin jobb som miljøterapeurt på Veum psykiatriske sykehus etter innspillingen var slutt.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fullstendig kaos på Farmen-øya