Ashton Kutcher og Demi Moore:

- Jeg spiste ikke på en uke etter bruddet

Etter bruddet med Demi Moore, isolerte filmstjernen seg på en hytte og skrev brev til ekskjærestene sine.

FLYKTET: Ashton Kutcher innrømmer at bruddet med Demi Moore gikk hardt innpå ham, og han valgte å isolere seg helt fra omverdenen. Foto: NTB Scanpix
FLYKTET: Ashton Kutcher innrømmer at bruddet med Demi Moore gikk hardt innpå ham, og han valgte å isolere seg helt fra omverdenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I et nytt intervju med podkasten Armchair Expert, snakker skuespilleren Ashton Kutcher (40) om hvordan han taklet det dramatiske bruddet med Demi Moore (56) i 2011.

De to giftet seg i 2005, men etter seks år som mann og kone tok forholdet brått slutt.

Det var Demi som ba om skilsmisse - tre måneder etter at Ashton ble beskyldt for å ha hatt en affære med den da 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

Sultet seg

I den ferske episoden, som blir gjengitt av US Magazine, forteller Ashton om hvordan han taklet den tøffe tiden. Blant annet kommer det frem at han valgte å isolere seg totalt.

- Rett etter skilsmissen dro jeg til fjells en uke alene. Jeg spiste ikke og drakk ingenting bortsett fra vann og te, forteller han blant annet i podkasten.

«That 70s Show»-skuespilleren er også kjent for sitt engasjement, og sine investeringer i teknologisk utvikling. Men for å komme over sorgen og bruddet valgte han å koble seg av data og mobil.

- Jeg la fra meg datamaskinen og telefonen - alt jeg eide. Jeg var der helt alene, så jeg kunne ikke prate med noen. Jeg hadde bare en notatblokk, en penn, vann og te i en uke, sier han.

Skrev brev til alle eksene

Som en følge av matmangel, opplevde han også halluniasjoner i det syv dagers lange oppholdet i fjellområdet Big Sky Montana. Han praktiserte samtidig Tai Chi, noe som hjalp ham med å takle hallusinasjonene.

Han skrev også brev til alle tidligere kjærester og analyserte hva som hadde gått feil i forholdene som hadde tatt slutt.

Den siste dagen skrev han ut alle brevene og sendte dem deretter til de ulike ekskjærestene. I ettertid ser han på hele opplevelsen som spirituell - og «på en måte fantastisk», som han selv beskriver det hele i podkasten.

LYKKELIG IGJEN: Ashton giftet seg motspilleren fra That 70s Show, Mila Kunis i 2015. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG IGJEN: Ashton giftet seg motspilleren fra That 70s Show, Mila Kunis i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg på nytt

Skuespillerens skilsmisse med Demi ble ferdigstilt i 2013, og Ashton giftet seg med sin nåværende kone, og mor til hans to barn, Mila Kunis i juli 2015.

Duoen spilte kjærester i det populære TV-programmet «That 70s Show», som gikk fra 1998 til 2006, og Mila har tidligere avslørt at Ashton var hennes første kyss.

- Mitt første kyss noensinne var med Ashton i TV-serien. Og da showet hadde et skoleball, så var han daten min. Så vi kan faktisk si helt ærlig at vi har vært på ball sammen, fortalte hun for to år siden.

Da «Bad Moms»-skuespilleren fortalte til venner og familie at de to skulle gifte seg, ble de aller fleste svært overrasket.

- Jeg hadde ikke lyst til å gifte meg. Fra jeg var 12 år forberedte jeg foreldrene mine på at jeg aldri kom til å stå brud. Men ting forandret seg. Jeg møtte mitt livs kjærlighet, fortalte hun til W magazine, ifølge US Weekly.

- Nå er teorien min om bryllup dette: «Ikke inviter noen, og hold det privat og hemmelig». Foreldrene mine synes det er helt i orden. De er bare glade for at jeg sa ja.

Ashton stortrives også som pappa for barna Wyatt Isabelle (3) og Dimitri Portwood (1), og har tidligere uttalt at farskjærligheten han føler er helt ubeskrivelig.

- Du tror du vet hvor høyt du kan elske et annet menneske, men så får du barn og innser at det visste du ikke. Det er uendelig givende, sa han ifølge E! News.

Ashton er også tydelig stolt av sin kone og hennes engasjement i kvinnesaken. Han la ut dette bilde av henne under kvinnemarsjen i Los Angeles i januar i år.

God til bleieskift

Mila har også skrytt av at Ashton er en ansvarsfull far som vil skifte alle bleiene. Selv innrømmer hun også lett at hun elsker ansvaret som mor.

Og paret er så avgjort innstilt på å oppdra barna sine til å bli jordnære og skikkelige folk. Ifølge Huffington Post er Kunis og Kutcher spesielt opptatte av at de ikke skal fostre opp divaer med stjernenykker.

I et intervju på det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show» sa Mila at dette er en innstilling hun og ektemannen har hatt lenge:

- Et samtaletema vi hadde selv før vi fikk barn var stadig: «Hvordan oppdrar man et barn til å ikke bli en drittsekk?»

LES ​OGSÅ: Avlyser hyllest til terrorofre i siste liten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer