SVÆRT STRENGT: Jennifer Aniston fulgte en meget streng diett. Blant annet rørte hun aldri pasta, som inneholder mye karbohydrater. Nå for tiden er det ikke like strengt. Bildet er hentet fra filmen 'Friends with money'. Foto: All Over Press
SVÆRT STRENGT: Jennifer Aniston fulgte en meget streng diett. Blant annet rørte hun aldri pasta, som inneholder mye karbohydrater. Nå for tiden er det ikke like strengt. Bildet er hentet fra filmen 'Friends with money'. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg spiste aldri pasta

Men nå har Jennifer Aniston lagt om kostholdet.

SEOGHØR.NO: Superstjernen Jennifer Aniston (45) har alltid brydd seg om hvordan hun ser ut, men med årene har hun gradvis brydd seg mindre og mindre.

MÅ LEVE LITT: Aniston sier at det må være lov til å leve litt. Derfor har hun droppet den strenge dietten. Her med forloveden Justin Theroux. Foto: All Over Press
MÅ LEVE LITT: Aniston sier at det må være lov til å leve litt. Derfor har hun droppet den strenge dietten. Her med forloveden Justin Theroux. Foto: All Over Press Vis mer

Tidligere fulgte hun en svært streng diett. Men de siste par årene har hun tillatt seg å spise mer av de «forbudte» matvarene.

- Jeg spiste aldri pasta. Jeg har tillatt meg selv mye mer de siste årene, sier hun til InStyle Magazine ifølge Contactmusic.com.

Da har vekten naturligvis også gått litt opp.

- Det gjør det selvsagt vanskelig å gå ned de siste kiloene. Men man må jo leve. Og da er konsekvensen at man går opp en størrelse. Men det er vel ikke så farlig? sier hun.

Det var i hvert fall ikke negativt da Aniston fikk rollen i filmen «Cake». Filmprodusentene hadde som krav at Aniston måtte opp noen kilo.

- Jeg droppet egentlig bare å trene på to og en halv måned. I tillegg var jeg ikke så nøye på dietten min som jeg pleier å være. Jeg holdt meg fortsatt sunn, men jeg tillot meg mer, sa Aniston nylig til Daily Mail.

LES OGSÅ: Måtte legge på seg flere kilo
 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.