SJOKKBILDER: Disse bildene fra Hawaii skal ha sjokkert venner og fans. Lohans kropp er radmager. Foto: All Over Press
SJOKKBILDER: Disse bildene fra Hawaii skal ha sjokkert venner og fans. Lohans kropp er radmager. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg spiser nok mat

Lindsay Lohan forsvarer vekten sin.

SEHER.NO: Bildene av Lindsay Lohan som ble tatt under skuespillerens ferie i Hawaii i helgen, sjokkerte vennene hennes. 22-åringen så radmager ut.

Nå går hun ut og forsvarer sin egen vekt.

- Jeg spiser nok mat, sier superstjernen kontant til E! News.

- Hun er en destruktiv person. Alt dette er en del av hennes rop om oppmerksomhet. Hun vil at Samantha skal se hvor vondt hun har det, og hun ønsker at Hollywood skal se på henne som en "torturert artist" som tæres bort, sa en kilde til People.com tidligere.
Men ifølge Lohan skal hun ha brukt dagene på solskinnsøya til avslapping med familien, fremfor å skape sympati overfor seg selv.

- Vi er en sammenknyttet familie. Vi har vært gjennom mye, så vi tar vare på hverandre. Ferien var virkelig bra, sier hun.

Det hevdes at Lindsay veier kun 44 kg. for tiden, og en kilde uttalte nylig at han "aldri hadde sett hoftebein stikke så mye ut i hele mitt liv" overfor US weekly.

22-åringen ønsker å fokusere på karrieren sin istedenfor vekten, og hun innrømmer at hun er nær ved å signere en stor kontrakt til en ny spillefilm.

- Filmen har en veldig god rolleliste foreløpig, sier hun.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Sjokkbildene som ryster vennene