UROKRÅKE: Eyvind Hellstrøm har ikke noe imot å spise kråke, kjent for å være høylytt og utspekulert, og ville tilberedt fuglen på samme måte som han ville tilbredt rype. Foto: TV3
UROKRÅKE: Eyvind Hellstrøm har ikke noe imot å spise kråke, kjent for å være høylytt og utspekulert, og ville tilberedt fuglen på samme måte som han ville tilbredt rype. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg spiser mer enn gjerne kråke

...og mesterkokken Eyvind Hellstrøm oppfordrer andre til å gjøre det samme.

SEHER.NO: Det er vel ikke det første man tenker på når man hører om kråka, at den er spiselig. Men spør du mesterkokk Eyvind Hellstrøm er den noe forhatte fuglen spisbar.

- Alt kan spises. Jeg spiser mer enn gjerne kråke. Aller helst «mossekråke», sier Mossingen til VG.

På spørsmål fra avisen om han har noen god kråke-oppskrift er han ikke i tvil:

- Jeg ville tilberedt det på samme måte som rype, mener han.

Kokkekollega og tidligere «Gutta på tur»-matlager Arne Brimi er ikke like entusiastisk for kråke-ideen.

«Kråke ser jeg ikke på som mat. Åtselfugl.», skriver Brimi i en sms til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:  TV-kongen døde etter liten operasjon