GODT FORNØYD: Bildet til venstre er tatt under Grammy Awards 15. februar, og bildet til høyre er tatt i november 2014. Foto: NTB Scanpix
GODT FORNØYD: Bildet til venstre er tatt under Grammy Awards 15. februar, og bildet til høyre er tatt i november 2014. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg spiser ikke som en gris lenger

Musikkstjernen Sam Smith fikk proff-hjelp for å gå ned i vekt.

SEOGHØR.NO: Den britiske sangstjernen Sam Smith (23) har i løpet av de siste årene høstet stor internasjonal suksess med låter som «Stay With Me» og «I'm Not The Only One».

I fjor stakk han av med hele fire priser under Grammy Awards, og også i år fikk han mye oppmerksomhet under prisutdelingen.

Men denne gangen var det ikke sangtalentet hans som stod i fokus.

23-åringen viste nemlig frem en slankere versjon av seg selv da han spaserte ned den røde løperen kledd i en stilig Thom Sweeney-dress.

- Jeg spiser ikke som en gris lenger. Det er stortsett hele forskjellen, lo han til den oppmøtte pressen, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

KJEKKAS: Blitzlampene glødet varmt da Sam Smith dukket opp under året Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Blitzlampene glødet varmt da Sam Smith dukket opp under året Grammy Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elsker mat

Smith, som tidligere har sagt at vektproblemene førte til at han ønsket å ta sitt eget liv, er i dag svært stolt over sin nye kropp og utseende.

Men veien dit har vært tøff, og artisten må hele tiden jobbe hardt for å ikke skeie ut fra sin nåværende kostholdplan.

- Det er veldig veldig vanskelig. Jeg elsker mat utrolig høyt, så det er en konstant kamp. Det kommer det nok alltid til å være også, men jeg gjør mitt beste, forklarte han videre.

Helt siden Sam var barn har han slitt med vekten, men i mars i fjor søkte han endelig profesjonell hjelp fra en kjent ernæringsterapaut.

Dette resulterte i at han på to uker gikk ned over seks kilo.

- Det som er litt trist er at jeg først har mulighet til å gjøre noe med dette nå fordi jeg har litt mer penger. Det er umulig å spise sunt hvis man ikke har penger, uttalte han til magazinet GQ i fjor høst.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Her står Sam på The O2 Arena-scenen i London for to år siden. Foto: Pa Photos
DEN GANG DA: Her står Sam på The O2 Arena-scenen i London for to år siden. Foto: Pa Photos Vis mer

Har et norsk idol

Den talentfulle briten, som også er mannen bak James Bond-låta «Writing's on the Wall» i «Spectre», har et helt spesielt forhold til Norge.

Her bor nemlig favorittartisten hans: Maria Mena.

Smith har ved flere anledninger hyllet og løftet Mena frem i sosiale medier.

I november promoterte han blant annet hennes nyeste låt på Instagram-profilen sin.

«Min favorittkomponist og favorittartist gjennom tidene, Maria Mena, har gitt ut sin nye sang. Jeg og Maria har blitt brevvenner og jeg har hatt æren av å få høre noen av sangene fra hennes kommende album», skrev han, og oppfordret samtidig alle til å kjøpe musikken hennes.

«Jeg har aldri følt meg mer inspirert eller vært mer rørt. Denne kvinnen er EKTE. Vær så snill, kjøp og søtt ærlig og vakker musikk».

 

LES OGSÅ: Sam Smith hyller Maria Mena igjen