- Jeg spiser hva som helst!

Det er kun én matvare Kim Kardashian skygger unna.

GLAD I MAT: Kim Kardashian innrømmer gjerne at hun er svært glad i mat - med unnatk av erter! Her har hun nettopp kjøpt seg take away-mat tidligere denne uken. Foto: All Over Press
GLAD I MAT: Kim Kardashian innrømmer gjerne at hun er svært glad i mat - med unnatk av erter! Her har hun nettopp kjøpt seg take away-mat tidligere denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den vakre TV-kjendisen Kim Kardashian (30) er for lengst blitt berømt for sin flotte figur, spesielt sin svært formfulle bakdel

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen, som tidligere har uttalt at hun ikke har en perfekt kropp, legger ikke skjul på at hun er utrolig glad i mat.

- Det er som en familieregel: Bordet må være fylt med mengder av deilig mat hver eneste gang vi samles. Jeg spiser omtrent alt som blir satt foran meg - unntatt erter, avslører hun overfor bladet «Every Day with Rachael Ray» ifølge ContactMusic.

Skjønnhetens hatforhold til erter går helt tilbake til barndommen. Da fikk foreldrene Kim og søsknene hennes til å spise opp grønnsakene ved å frata dem leketiden - hvis de lot noe grønt ligge igjen på middagstallerkenen.

- Så da måtte jeg være kreativ. En kveld fant jeg ut at jeg kunne spytte ertene i et glass med melk, da forsvant de! Den eneste dumme konsekvensen var at jeg måtte tilby meg å ta oppvasken, slik at ingen skulle avsløre trikset mitt, forteller hun videre.

Kardashian gifter seg med forloveden Kris Humpries (26) om knappe to uker, og ContactMusic skriver at hun trolig går på en eller annen diett foran bryllupet. Kanskje en ertebasert diett kunne vært effektiv i så måte?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han trygler henne om å avlyse bryllupet